Το Old Spice κάνει βουτιά στο βασίλειο της σειράς «The Witcher» με συναρπαστικό περιεχόμενο και τη limited edition συλλογή «The White Wolf»
Αυτό το καλοκαίρι, το Old Spice βυθίζεται στον κόσμο του «The Witcher», για να φέρει τα μυρωδάτα προϊόντα του στο σύμπαν του Witcher.

Μια μοναδική συνεργασία ανάμεσα σε δύο διαφορετικά σύμπαντα, τον κόσμο του Old Spice και τον κόσμο του «The Witcher», έχει ως αποτέλεσμα μια απροσδόκητα ψυχαγωγική καμπάνια, βασισμένη στη limited edition συλλογή προϊόντων Old Spice «The White Wolf». Η νέα συλλογή προϊόντων Old Spice έφερε μια συναρπαστική εμπειρία αρωμάτων στην πρεμιέρα της 3ης σεζόν, που πραγματοποιήθηκε στο φεστιβάλ του «The Witcher» στο Λοτζ της Πολωνίας, τον τόπο που δημιουργήθηκε και το σύμπαν αυτό.

Οι fans του «The Witcher» λένε συχνά ότι ο κόσμος του Witcher πρέπει να είναι ένα απίστευτα βρωμερό μέρος, όπου φυσικά το Old Spice δεν υπήρχε. Αλλά τι θα γινόταν αν τελικά υπήρχε κι εκεί το Old Spice;

Το Netflix και το Old Spice συνεργάστηκαν ενόψει της επερχόμενης κυκλοφορίας της 3ης σεζόν του «The Witcher» και οι fans στην Ευρώπη μπορούν πλέον να πάρουν στο σπίτι τους το «The White Wolf», τη limited edition συλλογή προϊόντων Old Spice, που μπορεί να κάνει σχεδόν οποιονδήποτε να μυρίζει θεϊκά με τη μακράς διάρκειας φρεσκάδα του.

Το ποιοτικό άρωμα του «The White Wolf» αποτελείται από κορυφαίες νότες πορτοκαλιού, άνθη ροδάκινου και ξύλο κέδρου, και θα σας κρατήσει φρέσκους αυτό το καλοκαίρι. Η limited edition συλλογή είναι διαθέσιμη σε αφρόλουτρο, αποσμητικό στικ και αποσμητικό σπρέι, καθώς και σε σετ δώρου, για να προσφέρει φρεσκάδα 24/7! Αναζητήστε το «The White Wolf» σε καταστήματα στην Ελλάδα από τον Ιούλιο 2023.

The Witcher

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;