Τέσσερις ταινίες και δύο σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου
Οι νέες ταινίες και σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το Σαββατοκύριακο έρχεται γεμάτο με προτάσεις από νέες ταινίες και σειρές για όλα τα γούστα. Από το πρώτο μέρος του τρίτου κύκλου μία μεγάλης επιτυχίας του Netflix, την επανέκδοση της ταινίας που αναδείχθηκε η καλύτερη ταινία από το “Sight & Sound”, μέχρι τη νέα περιπέτεια του Indiana Jones.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τις νέες ταινίες και σειρές που μπορείς να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου.

Ταινίες

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Ο Indiana Jones επιστρέφει για την πέμπτη περιπέτειά του και μπορεί να μην είναι η καλύτερή του, αλλά μας θυμίζει λίγο το πνεύμα των πρώτων περιπέτειών του. Το 1969, ο καθηγητής αρχαιολογίας Ιντιάνα Τζόουνς είναι έτοιμος για συνταξιοδότηση, αλλά η κόρη ενός παλιού του φίλου, ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων και ένας ναζί επιστήμονας που συνεργάζεται στο αμερικανικό διαστημικό πρόγραμμα τον βάζουν σε μια τελευταία, επικίνδυνη περιπέτεια.

Reality

Μία αληθινή ιστορία που συνδυάζει το θρίλερ με το πολιτικό σχόλιο με μία εξαιρετική Sydney Sweeney στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Στις 3 Ιουνίου 2017, δύο πράκτορες του FBI συναντούν έξω από το σπίτι της τη Ριάλιτι Γουίνερ, μεταφράστρια φαρσί σε κυβερνητική υπηρεσία, και την πληροφορούν πως έχουν ένταλμα έρευνας. Ενώ συνάδελφοί τους αρχίζουν να ψάχνουν όλα τα υπάρχοντά της, οι δύο πράκτορες ξεκινούν μαζί της μια χαλαρή συζήτηση, η οποία εξελίσσεται σε μεθοδική ανάκριση.

Nimona

Όταν ένας ιππότης σε έναν φουτουριστικό, μεσαιωνικό κόσμο κατηγορείται για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε, ο μόνος που μπορεί να τον βοηθήσει να αποδείξει την αθωότητά του είναι η Νιμόνα, μία άτακτη έφηβη που τυχαίνει να είναι ένα πλάσμα που αλλάζει σχήματα και ο ιππότης έχει ορκιστεί να το καταστρέψει. Η ταινία που βασίζεται σε graphic novel έχει περάσει από πολλά χέρια και κατέληξε στο Netflix. Μία ταινία για όλη την οικογένεια που αξίζει τον χρόνο σου.

Ζαν Ντιλμάν

Όλους μας εξέπληξε η ανάδειξη της ταινίας αυτής ως η καλύτερη όλων των εποχών από το έγκριτο περιοδικό “Sight & Sound” ξεπερνώντας άλλες μεγαλύτερες και πιο γνωστές ταινίες. Τώρα, η ταινία αυτή επιστρέφει στα Σινεμά για να την απολαύσεις σε όλο της το μεγαλείο. Η επαναλαμβανόμενη καθημερινότητα μιας Βελγίδας νοικοκυράς και μητέρας ενός εφήβου, η οποία τον βοηθά στα μαθήματά του, καθαρίζει, μαγειρεύει, τακτοποιεί το σπίτι και πηγαίνει για ύπνο. Κατά την απουσία του γιου της, δέχεται πελάτες για σεξ στην κρεβατοκάμαρά της.

Σειρές

The Witcher Season 3 Part 1

Ο Henry Cavill επιστρέφει για τελευταία φορά ως “Witcher” στην τρίτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς φαντασίας του Netflix. Ο τελευταίος κύκλος με πρωταγωνιστή τον Cavill χωρίζεται σε δύο μέρη, με το δεύτερο να κυκλοφορεί μέσα στον Ιούλιο. Οι λάτρεις τις σειράς ανυπομονούν να επιστρέψουν στον κόσμο αυτό, ενώ οι δημιουργοί θέλουν να επαναφέρουν την πίστη του κοινού μετά την άνιση δεύτερη σεζόν.

Hijack

Η νέα σειρά της Apple TV+ στην οποία πρωταγωνιστεί ο Idris Elba, ήρθε για να σε καθηλώσει, καθώς ακολουθεί ένα αεροπλάνο στο οποίο εξελίσσεται αεροπειρατεία σε μια επτάωρη πτήση από το Ντουμπάι στο Λονδίνο.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;