Χρήστος Μάστορας & MEΛΙSSES: Η συγκινητική έκπληξη σε πλανόδιο μουσικό & η sold out συναυλία στη Θεσσαλονίκη (video)
Ο Χρήστος Μάστορας τού πρότεινε από μικροφώνου να παραβρεθεί στη μεγάλη συναυλία τους, όπου τον ξάφνιασε για ακόμα μία φορά, αφού τον ανέβασε στη σκηνή για να τραγουδήσει!

Μία συγκινητική στιγμή που γέμισε τον κόσμο χαμόγελα και συναισθήματα χάρισαν οι MEΛΙSSES κατά την παραμονή τους στη Θεσσαλονίκη, όπου έδωσαν τη δεύτερη φετινή καλοκαιρινή τους συναυλία, η οποία έγινε sold out.

Λίγο πριν ανέβουν στη σκηνή του θεάτρου Γης, όπου γνώρισαν την αποθέωση από σχεδόν 10.000 θεατές, ο Χρήστος Μάστορας και οι MEΛΙSSES βρέθηκαν στις Ομπρέλες, στην παραλία της Θεσσαλονίκης, όπου τραγουδά ο υπέροχος πλανόδιος μουσικός Γιώργος Μπουζούκης.

Τη στιγμή που ο πλανόδιο μουσικός ερμήνευε το «Η Μόνη Επιλογή», μία από τις μεγάλες επιτυχίες που μας έχουν χαρίσει οι MEΛΙSSES, το no1 συγκρότημα της χώρας εμφανίστηκε ξαφνικά κι άρχισε να τραγουδάει μαζί του, ενώ ο Χρήστος Μάστορας τού πρότεινε από μικροφώνου να παραβρεθεί στη μεγάλη συναυλία τους, όπου τον ξάφνιασε για ακόμα μία φορά, αφού τον ανέβασε στη σκηνή για να τραγουδήσει!

Συνεχίζοντας την καλοκαιρινή τους περιοδεία, μετά τη μεγαλειώδη συναυλία στο θέατρο Πέτρας, στην Αθήνα, όπου σημειώθηκε ρεκόρ 15.000 εισιτηρίων, οι ΜΕΛISSES χάρισαν ένα ανεπανάληπτο live show στη Θεσσαλονίκη, παρασύροντας το κοινό με τις μεγάλες επιτυχίες τους και τις μοναδικές διασκευές τους σε αγαπημένα τραγούδια.

Τον δικό της «τόνο» έδωσε η μοναδική Αναστασία, που είναι special guest star σε όλη την καλοκαιρινή περιοδεία, ενώ στη σκηνή ανέβηκε και ο hot newcomer ZAF, ο οποίος, μάλιστα, κατάγεται από την πόλη.

Η περιοδεία «ΜΕΛΙSSES Για Πάντα» συνεχίζεται σε Αρχαία Ολυμπία (7 Αυγούστου), Χανιά (12  Αυγούστου), Χαλκιδική (16 Αυγούστου), Τρίκαλα (31 Αυγούστου) και Ιωάννινα (4 Σεπτεμβρίου). Εισιτήρια στο ticketservices.gr

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;