Ελένη Γερασιμίδου για Τζήμερο: «Τον έχω ζήσει και μου είναι φοβερά απεχθής»
Ελένη Γερασιμίδου: «Έχουμε πολλά κρυμμένα φασιστόμουτρα. Τον έχω ζήσει, το μίσος του για κάθε τι προοδευτικό είναι εμφανέστατο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε συνέντευξη η Ελένη Γερασιμίδου. Η ηθοποιός σχολίασε τις δηλώσεις του Θάνου Τζήμερου για την Σοφία Ζαχαράκη.

«Μου είναι φοβερά απεχθής. Ας μου κάνει μήνυση. Δεν μπορώ ούτε να τον ακούω ούτε να τον βλέπω. Δεν μπορώ να κρίνω πόσο άξια υπουργός μπορεί να είναι. Ο κος Τζήμερος έπρεπε να ανήκει εκεί που ανήκει κι όχι να κάνει κάτι άλλο. Έχουμε πολλά κρυμμένα φασιστόμουτρα. Τον έχω ζήσει, το μίσος του για κάθε τι προοδευτικό είναι εμφανέστατο. Μου είναι απεχθής πολύ», είπε αρχικά η Ελένη Γερασιμίδου.

Η Ελένη Γερασιμίδου πρόσθεσε έπειτα: «Δεν δέχομαι λογοκρισία από κανέναν. Όταν θέλω να εκφραστώ, γιατί γράφω, εκφράζομαι όπως θέλω. Όταν ήμουν βουλευτής είχα δεχτεί bullying για την ιδεολογία μου. Κάποιος δημοσιογράφος έβγαλε μία φωτογραφία που ήμουν στη στάση του λεωφορείου. Έγραψαν διάφορα, μου τα είπαν. “Να πάει στο σπίτι της η κατινούλα” και τέτοια».

Για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο, η ίδια ανέφερε: «Πολύ καλά έκανε και επέστρεψε. Είναι ο καλύτερος εν ζωή ηθοποιός, ανήκει στη γενιά των σπουδαίων».

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;