Άννα Κορακάκη: «Άκρως επιτυχημένη χρονιά έως τώρα»
Άννα Κορακάκη: Η ανάρτησή της στο Instagram μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες της Πολωνίας.

Η Άννα Κορακάκη κατάκτησε τη Δευτέρα (26/6) το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25μ., στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες της Πολωνίας, νικώντας στον τελικό την Βουλγάρα Αντοανέτα Κοσταντίνοβα.

Περιχαρής μετά τη νέα μεγάλη διάκριση με την οποία πίστωσε το αγωνιστικό βιογραφικό της, η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματά της με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το μήνυμά της:

«ΧΡΥΣΟ στους τρίτους Ευρωπαϊκούς Αγώνες για την Ελλάδα μας!! Με αυτό, υπερασπίστηκα τον τίτλο μου για δεύτερη συνεχόμενη φορά, αφού και στους προηγούμενους Ευρωπαϊκούς Αγώνες πριν 4 ολόκληρα χρόνια στο Μινσκ, είχα κερδίσει τον ίδιο αγώνα!

Λίγο καιρό μετά τα χρυσά μετάλλια στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα & το παγκόσμιο κύπελλο, αυτή η διάκριση έρχεται να επισφραγίσει μία άκρως πετυχημένη χρονιά έως τώρα! Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα και τη στήριξη! Θα επανέλθω με νέα ανάρτηση με ιδιαίτερες ευχαριστίες, γιατί κάθε άλλο παρά μόνη είμαι σε αυτές τις επιτυχίες…».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Korakaki (@annakorakaki)

Διαβάστε ακόμη:

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή εικόνας: Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;