Εκλογές 2023: Μήπως τελικά ο Ηλίας Κασιδιάρης μπήκε στη Βουλή;
Εκλογές 2023: Το πρώτο μήνυμα του κόμματος «Σπαρτιάτες» φανερώνει πολλά.

Με τα αποτελέσματα των Exit Polls για τις επαναληπτικές εκλογές 2023 να δείχνουν αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ και πιθανή είσοδο τριών ακόμα πιο δεξιών κομμάτων στη Βουλή, έχει ανοίξει η κουβέντα για το πως ο ελληνικός λαός στηρίζει αυτά τα κόμματα.

Το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου (Ελληνική Λύση) πιθανότατα να συνεχίσει τη δράση του εντός κοινοβουλίου, ενώ κατά πάσα πιθανότητα ίσως δούμε να κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση στη Βουλή το κόμμα «Νίκη», αλλά και το νεοσύστατο κόμμα «Σπαρτιάτες», το οποίο έλαβε δημόσια στήριξη του Ηλία Κασιδιάρη μέσα από τις φυλακές.

Αρκετά στελέχη της ΝΔ, όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης στον ΑΝΤ1, δήλωσαν πως χάρις στον νόμο της προηγούμενης κυβέρνησης της ΝΔ, ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν μπόρεσε να μπει στη Βουλή.

Στο πρώτο μήνυμα του κόμματος «Σπαρτιάτες» είδαμε τον εκπρόσωπό τους να ευχαριστεί δημόσια τον Ηλία Κασιδιάρη για τη στήριξή του, τον οποίο χαρακτήρισε ως το «καύσιμο που τους έδωσε την ώθηση».

Κι ενώ στις δηλώσεις του ακούσαμε πως το κόμμα θέλει να φανεί αντάξιο των προσδοκιών των ψηφοφόρων του, οι οποίοι στήριξαν έπειτα από παρότρυνση του Ηλία Κασιδιάρη ένα κοινωνικό δίκτυο δράσης, το οποίο έγινε πολιτικό κόμμα λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές του Ιουνίου 2023, όλοι καταλαβαίνουμε πως οι «Σπαρτιάτες» θέλουν να φανούν αντάξιοι του Ηλία Κασιδιάρη, καθώς χάρις σε αυτόν έλαβαν τόσες χιλιάδες ψήφους για να έχουν κοινοβουλευτικές έδρες.

Άρα μήπως τελικά ο Ηλίας Κασιδιάρης μπήκε ξανά στη Βουλή, έστω μέσω της πλαγίας οδού;

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;