Νίκος Τράκας: «Στο νοσοκομείο δεν ήξεραν τι είναι αλωπεκία»
«Σου έλεγαν να κάνεις χημειοθεραπεία»

Δύο ημέρες μετά τον τελικό του MasterChef 7 και τη νίκη της Μαρίας Μπέη, ο Νίκος Τράκας που βγήκε δεύτερος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του «Breakfast@star». Συγκεκριμένα, ο φιναλίστ του φετινού MasterChef απάντησε και στις δηλώσεις που έκανε η Μαρία Μπέη, η οποία είπε πως η οικογένεια του Νίκου δεν την συνεχάρη για τη νίκη της.

«Δεν νομίζω ότι συνέβη κάτι εσκεμμένα. Μέσα στην αναμπουμπούλα, η Μαρία έτρεχε με το τρόπαιο πάνω κάτω μέσα στο στούντιο. Ξέρω ότι οι γονείς μου βρήκαν και χαιρέτισαν τα αδέρφια της Μαρίας, την ώρα που έφευγαν, γιατί έπρεπε να πάνε για δουλειά το πρωί. Ο θείος μου και τα αδέλφια μου έδωσαν κανονικά τα συγχαρητήριά τους», είπε αρχικά ο Νίκος Τράκας και πρόσθεσε ξανά πως «όλα ήταν μια χαρά, δεν έγινε τίποτα εσκεμμένα».

Επιπλέον, μίλησε ανοιχτά και με ειλικρίνεια για την αλωπεκία λέγοντας:

«Όταν είσαι πιτσιρικάς δεν είναι εύκολο να ενταχθείς και η νοοτροπία του κόσμου ήταν διαφορετική. Στο νοσοκομείο δεν ήξεραν τι είναι αλωπεκία και σου έλεγαν να κάνεις χημειοθεραπεία. Έχω δεχτεί πολλή κριτική για την αλωπεκία, μου έχουν πει χίλια δύο μύρια. Ό,τι μπορείς να φανταστείς».

Επιπλέον, ο ίδιος είπε ότι μπορούσε να κατανοήσει όσα έλεγαν τα παιδιά, όμως η ίδια στάση υπήρχε και από ενήλικες.

«Όσο μεγάλωνα, δικαιολογούσα τα παιδιά γιατί μαθαίνουν, εξελίσσονται. Από τους μεγάλους και τους ενήλικες είναι περίεργο να το βιώνεις. Χαίρομαι που έχω δεχτεί μηνύματα από ανθρώπους που έχουν το ίδιο πρόβλημα και έχουν πάρει boost που με είδαν στην τηλεόραση. Όσο το αποδεχόμουν και το γούσταρα, δεν με ακουμπούσε τίποτα. Απλά προχωρούσα» τόνισε.

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;