Good Job Nicky: «Είμαι ερωτευμένος» - Ο λόγος που δε θέλει να αναφέρεται στην κοπέλα του
Ο Good Job Nicky απαντάει για το αν είναι ερωτευμένος και αποκαλύπτει τον λόγο που δε θέλει να μιλάει για την κοπέλα του.

Ο Good Job Nicky παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Ο νεαρός τραγουδιστής αποκάλυψε ότι δεν θέλει να αναφέρεται στην κοπέλα του για να μην τη… ματιάσουν, ενώ παράλληλα μίλησε και για τους γονείς του.

Όπως ανέφερε ο γνωστός καλλιτέχνης:

«Είμαι πάντα ερωτευμένος. Δεν με αγχώνει αλλά για το καλό της, δεν θέλω να υπάρχει. Μην μου την ματιάσουν. Δεν θέλω τίποτα. Κατάλαβες»

Όσον αφορά τους γονείς του, ο Good Job Nicky δήλωσε:

«Ούτε ο πατέρας μου επέλεξε να κάνει καριέρα με το επίθετό του. Η αλήθεια είναι. Νιώθω ότι και το Βαρθακούρης και το Πάριος είναι δύο ονόματα με την δική βαρύτητα και δεν θα ήθελα με τίποτα γιατί αυτό που κάνω είναι πολύ διαφορετικό. Χαράζω τον δικό μου δρόμο.

Βεβαίως κι έχω δει την μαμά μου στην εκπομπή. Κατ’ αρχάς το γεγονός ότι επέστρεψε από επιλογή κι επειδή είναι κάτι που της ταίριαζε και το αγαπά, είναι για εμένα αξιοθαύμαστο. Δεύτερον έτσι όπως την βλέπετε στην τηλεόραση, έτσι είναι και στο σπίτι. Είναι τόσο ανθρώπινος άνθρωπος. Χορεύει, σιδερώνει. Έχω σταματήσω να βήχω μπροστά της γιατί είναι γιατρός τώρα η τύπισσα με την εκπομπή. Είναι γιατρός»

 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;