Τρεις ταινίες και δύο σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου
Οι νέες ταινίες και σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Το Σαββατοκύριακο έρχεται με μία μεγάλη ποικιλία από νέες ταινίες και σειρές που μπορείς να απολαύσεις είτε στις Κινηματογραφικές αίθουσες, είτε από την άνεση του καναπέ σου. Μία επιτυχημένη σειρά ανθολογίας επιστρέφει με έξι νέα επεισόδια στο Netflix, ενώ στα Σινεμά φθάνει η νέα ταινία του DCEU και μία ευχάριστη έκπληξη από την Pixar.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τις καλύτερες ταινίες και σειρές που μπορείς να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου;

Ταινίες

The Flash

Το multiverse φτάνει και στο DCEU με μία από τις ταινίες που πέρασε από σαράντα κύματα για να φθάσει τελικά στις κινηματογραφικές αίθουσες. Ο Μπάρι Άλεν ανακαλύπτει ότι μπορεί, ως Flash, να γυρίζει πίσω στο χρόνο. Επιστρέφει λοιπόν στην παιδική του ηλικία, την ημέρα που δολοφονήθηκε η μητέρα του, αλλά πέφτει πάνω στον νεαρότερο εαυτό του και σε μια… εξωγήινη εισβολή. Η ταινία αποτελεί ένα “αντίο” στο κινηματογραφικό σύμπαν της εταιρίας κόμικς που είχαμε γνωρίσει και μας προετοιμάζει για τη νέα σελίδα. Ωστόσο, τα σκάνδαλα γύρω από τον πρωταγωνιστή, Ezra Miller, καθώς και το ότι δεν αποτελεί ένα νέο κεφάλαιο μίας ιστορίας που θα συνεχιστεί φαίνεται να το κρατούν μακριά από την επιτυχία που θα μπορούσε να είχε σημειώσει.

Elemental

Η Pixar φαίνεται να επιστρέφει δυναμικά με μία ιστορία που έχει πολλά κοινωνικά μηνύματα να περάσει. Στο Έλεμεντ Σίτι, τα στοιχεία της φωτιάς, του νερού, της γης και του αέρα συγκατοικούν, προσέχοντας να μην έρχονται σε ανεπιθύμητες, αυτοκαταστροφικές επαφές. Έτσι, η Φλόγα και ο Νηρέας γνωρίζουν εξ αρχής πως η συνύπαρξή τους είναι αδύνατη. Μία ταινία για τη μετανάστευση, την κοινωνία, αλλά και μία από τις πιο ρομαντικές που έχουμε δει από το γνωστό στούντιο. Μάλιστα, η Pixar παίρνει και αρκετά ρίσκα σε ό,τι αφορά το animation.

Extraction 2

Ο Sam Hargrave και ο Chris Hemsworth φαίνεται να έχουμε μελετήσει το δίδυμο των Stahelski και Reeves και το αξεπέραστο franchise δράσης τους “John Wick”. Η δεύτερη ταινία δράσης της σειράς για το Netflix είναι καλύτερη από την πρώτη και έχει στοιχεία που την κάνουν να εξελίσσεται σε μία μπλοκμαστερική ταινία δράσης που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις περιπέτειες τέτοιου είδους που βλέπουμε στην μεγάλη οθόνη. Δε φθάνει τα υψηλά στάνταρ του “John Wick”, όμως, έρχεται αρκετά κοντά.

Σειρές

Black Mirror Season 6

Η μεγάλη πρεμιέρα της εβδομάδας όσον αφορά τα τηλεοπτικά, είναι αδιαμφισβήτητα η επιστροφή του “Black Mirror” στο Netflix. Η σειρά ανθολογίας του Charlie Brooker επιστρέφει με ένα all-star cast που αποτελείται (αλλά δεν περιορίζεται) στους Aaron Paul, Anjana Vasan, Annie Murphy, Auden Thornton και Ben Barnes για να πει πέντε μοναδικές ιστορίες. Φαίνεται πως η σειρά βρήκε μέρος αυτών που την έκαναν να ξεχωρίζει στους πρώτους κύκλους και θα σε κάνει να σκεφτείς, να φοβηθείς για το μέλλον και έρθεις αντιμέτωπος με δύσκολα διλήμματα και αποφάσεις.

Stan Lee

Η σειρά ντοκιμαντέρ του Disney+ που επικεντρώνεται στη ζωή και στην καριέρα του ανθρώπου που ουσιαστικά έφτιαξε τη Marvel όπως τη γνωρίζουμε σήμερα αποτελεί μία καλή επιλογή για τους φίλους των κόμικς και των υπερηρώων. Ακολουθεί τη ζωή του από την ανατροφή του στη Νέα Υόρκη ως την άνοδο του στα Marvel Comics. Η σειρά μιλάει για την ιστορία της ζωής, της καριέρας και της κληρονομιάς του Stan Lee χρησιμοποιώντας τα δικά του λόγια και το προσωπικό αρχειακό υλικό.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;