Ο Τζο Μπάιντεν κλείνει ομιλία του λέγοντας «God save the Queen» και μας μπερδεύει όλους
Ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, αποφάσισε να κλείσει ομιλία του με τη φράση «God save the queen» και μας έκανε να μπερδευτούμε!

Ο Τζο Μπάιντεν αποφάσισε να κλείσει την ομιλία του στο Κονέκτικατ χρησιμοποιώντας τη φράση «God save the queen» (Ο Θεός να σώζει τη βασίλισσα), προτού αφήσει κάτω το μικρόφωνο. Η φράση που χρησιμοποιήσει ο Αμερικανός πρόεδρος έχει προκαλέσει πολλές απορίες και έχει γίνει viral.

Το εν λόγω περιστατικό συνέβη σε ομιλία που έκανε ο Τζο Μπάιντεν την Παρασκευή. Σε αυτή την ομιλία, ο πρόεδρος της Αμερικής αναφέρθηκε στο θέμα του περιορισμού της οπλοκατοχής και, απευθυνόμενος στο ακροατήριο στο Γουέστ Χάρτφορντ, εξήγησε ότι δεν θα μπορούσε να κάνει χειραψία με όλους και ότι απλά θα πόζαρε για μερικές φωτογραφίες. Μάλιστα, έκλεισε την ομιλία του με τη φράση «God save the queen» και μας έκανε όλους να απορούμε.

Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Ολίβια Ντάλτον, δίχως να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις, εξήγησε πως ο Αμερικανός πρόεδρος:

«Απευθυνόταν σε κάποιον στο πλήθος»

Κάτι που έφερε ακόμα περισσότερες απορίες στην επιφάνεια!

Ακόμη και αν ο Τζο Μπάιντεν απευθυνόταν πράγματι σε κάποιο Βρετανό που ήταν στη συγκέντρωση αυτή, πάλι θα είχε υποπέσει σε γκάφα λέγοντας «God save the queen» καθώς, πλέον, στον βρετανικό θρόνο βρίσκεται ο βασιλιάς Κάρολος, μετά τον θάνατο της Ελισάβετ.

Το στιγμιότυπο με την απρόσμενη ατάκα του Αμερικανού προέδρου κάνει τον γύρω του διαδικτύου και έχει προκαλέσει αρκετά σχόλια στα social media, καθώς και από υποστηρικτές των Ρεπουμπλικάνων. Ο δικηγόρος Λίο Τέρελ, μιλώντας στο Fox News, σχολίασε για το περιστατικό:

«Ο Τζο Μπάιντεν τα έχει χάσει»

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;