Εκλογές 2023 - «Πράσινο και Μωβ»: «Βάλε στη Βουλή τις ελπίδες σου, όχι τους φόβους σου!»
Η συμμαχία «Πράσινο και Μωβ» διεκδικεί να είναι η εναλλακτική πρόταση με σύγχρονες, βιώσιμες, οικολογικές, οικονομικές και κοινωνικές απαντήσεις, με αλληλεγγύη και σεβασμό σε ανθρώπους, φύση και ζώα.

Η συμμαχία Πράσινο & Μωβ ανακοίνωσε επίσημα τη συμμετοχή της στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023 με 259 υποψήφια άτομα στις 59 περιφέρειες – περισσότερα από την προηγούμενη φορά – και ένα πλήρες ψηφοδέλτιο επικρατείας.

Αφήνοντας πίσω τον αποκλεισμό του από τις προηγούμενες εκλογές από τον Άρειο Πάγο, το Πράσινο & Μωβ θέλει να αλλάξει τόσο τον τρόπο που ασκείται η πολιτική, όσο και τις πολιτικές επιλογές, αλλά και τους πολιτικούς συσχετισμούς.

Ο Θεοχάρης (Χάρης) Μουρκάκος, υποψήφιος βουλευτής με το «Πράσινο και Μωβ» στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, προσκαλεί όλους τους πολίτες την Κυριακή 18 Ιουνίου στις 11 το πρωί στο «Esperia Boutique hotel» (Χαρ. Τρικούπη 31, Αγρίνιο) σε μία πολιτική συζήτηση με βασικό μήνυμα «Βάλε στη Βουλή τις ελπίδες σου, όχι τους φόβους σου!».

Η συμμαχία «Πράσινο και Μωβ» αποτελούμενη από τα σχήματα Οικολογία – Πράσινη Λύση, Πράσινοι, Κόμμα Πειρατών Ελλάδας, Πράσινοι – Αλληλεγγύη, Κόμμα για τα Ζώα, Βολτ Ελλάδας, οικοφεμινιστικό κίνημα Κύκλος διεκδικούν να είναι η εναλλακτική πρόταση με σύγχρονες, βιώσιμες, οικολογικές, οικονομικές και κοινωνικές απαντήσεις, με αλληλεγγύη και σεβασμό σε ανθρώπους, φύση και ζώα.

Εκλογές 2023: Λίγα λόγια για το «Πράσινο και Μωβ»

«…Τα κόμματα και κινήσεις που υπογράφουμε, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με φιλοδοξία και δέσμευση να είμαστε χρήσιμοι και χρήσιμες στην κοινωνία με συγκεκριμένες πολιτικές προτάσεις, σχέδιο και όραμα. Είμαστε ενεργοί πολίτες με σημαντική κοινωνική, επαγγελματική και επιστημονική εμπειρία, αυτόνομοι από σκοπιμότητες και συμφέροντα, υπέρμαχοι των ελευθεριών και των δικαιωμάτων, που φιλοδοξούν να αλλάξουν την καθημερινότητα, τις συνειδήσεις και την πολιτική.

Είμαστε αντίθετοι με τις κυρίαρχες πολιτικές και έχουμε εναλλακτικές προτάσεις για ένα κοινωνικό, οικονομικό και θεσμικό μοντέλο που επικεντρώνει στην υπεράσπιση του συλλογικού συμφέροντος και των κοινών αγαθών, στην άμεση ανακούφιση του συνόλου της κοινωνίας από τις επιπτώσεις των πολλαπλών κρίσεων με άνοδο του βιοτικού επιπέδου αλλά και σε ολοκληρωμένες μακροπρόθεσμες διεξόδους για τη φύση και τα ζώα, την κοινωνία, τον πλανήτη, στη βάση της αειφορίας.»

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
90 - 82
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;