Netflix: Οι οκτώ σειρές που βρίσκονται στην κορυφή των τάσεων
Οι σειρές που trendάρουν σήμερα στο Netflix!

Πέμπτη σήμερα και είμαστε μία «ανάσα» πριν από ακόμη ένα Πσκ. Δεν αποκλείεται βέβαια να έχεις «βάλει φρένο» στο summer mood, καθώς ενδέχεται η εξεταστική να… σου «χτυπάει» την πόρτα! Σε καμία των περιπτώσεων όμως εμείς δεν θέλουμε να βαρεθείς τα βράδια που θα πρέπει να μείνεις μέσα για να κοιμηθείς και να ξυπνήσεις «φρέσκος» το πρωί. Αν λοιπόν ψάχνεις κάτι για να δεις στο Netflix μέχρι να σε πιάσει ο ύπνος, τότε μπορείς πάντα να επιλέξεις κάτι από τις τάσεις!

8. Doctor Cha (νέο επεισόδιο κάθε εβδομάδα)

Υπόθεση:  Είκοσι χρόνια αφού εγκατέλειψε την καριέρα της στην ιατρική, μια νοικοκυρά επιστρέφει ως πρωτοετής, προσπαθώντας να βρει τα πατήματά της σε μια δουλειά γεμάτη εκπλήξεις.

7. Vortex

Υπόθεση: Μετά την επανένωση με τη νεκρή του σύζυγο μέσω μιας δυσλειτουργίας στην εικονική πραγματικότητα, ένας αστυνομικός προσπαθεί να ακυρώσει το ατύχημα που της κόστισε τη ζωή.

6. ARNOLD

Υπόθεση:  Μια σειρά ντοκιμαντέρ σε τρία μέρη που αποτυπώνει ακυκλοφόρητο μέχρι στιγμής υλικό και ιστορίες από την πορεία του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ από την ύπαιθρο της Αυστρίας προς την κατάκτηση του αμερικανικού ονείρου. Η σειρά μάς δίνει για πρώτη φορά μια γεύση από τις πιο προσωπικές συνεντεύξεις του Σβαρτζενέγκερ, των φίλων του, των εχθρών του, των συμπρωταγωνιστών του και άλλων παρατηρητών.

Το υλικό περιλαμβάνει από τις στιγμές που έχτιζε το σώμα του μέχρι τις θριαμβευτικές ημέρες του Χόλιγουντ και την εποχή που ήταν κυβερνήτης της Καλιφόρνιας. Οι χαρούμενες και δύσκολες στιγμές της οικογενειακής ζωής του ξεδιπλώνονται σαν παραμύθι, κάτι που συνάδει με την τεράστια προσωπικότητά του.

5. FUBAR

Υπόθεση:  Όταν ένας πατέρας και μια κόρη μαθαίνουν ότι και οι δύο ήταν μυστικοί πράκτορες της CIA επί χρόνια, συνειδητοποιούν ότι ολόκληρη η σχέση τους ήταν ένα ψέμα κι ότι δεν γνωρίζουν καθόλου, στην πραγματικότητα, ο ένας τον άλλο. Αναγκάζοντάς τους να συνεργαστούν, το FUBAR εξερευνά την καθολική δυναμική της οικογένειας, με φόντο ένα παγκόσμιο δίκτυο κατασκόπων, απίστευτης δράσης και χιούμορ.


4. Fake Profile

Υπόθεση:  Η Καμίλα γνωρίζει τον τέλειο άντρα σε μια εφαρμογή γνωριμιών. Μετά από ένα ειδυλλιακό ρομάντζο, σχεδιάζει να του κάνει έκπληξη, αλλά καταλήγει αιχμάλωτη στον παράδεισο.

3. Bloodhounds

Υπόθεση: Δύο νεαροί πυγμάχοι συνεργάζονται με έναν καλοπροαίρετο δανειστή για να εξοντώσουν έναν αδίστακτο τοκογλύφο που εκμεταλλεύεται τους οικονομικά απελπισμένους.

2. Manifest

Υπόθεση: Καθώς πλησιάζει η Ημερομηνία Θανάτου, οι επιβάτες της πτήσης 828 αγωνίζονται να εκπληρώσουν τα Καλέσματά τους και να αποτρέψουν το τρομακτικό μέλλον που τους περιμένει.


1. Never Have I Ever

Στην τέταρτη σεζόν βλέπουμε ότι το τελευταίο έτος έφθασε. Ανάμεσα σε κολεγιακά αινίγματα, κρίσεις ταυτότητας και έρωτες που δεν ξεθωριάζουν, το μόνο ερώτημα είναι αν η Ντέβι και η παρέα της είναι έτοιμες ν’ αντιμετωπίσουν το μέλλον;

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 4