Συνεχίζονται οι αιτήσεις στο «Σπουδάζω με Υποτροφία» της Equal Society
Οι αιτήσεις για τον 12ο κύκλο του «Σπουδάζω με Υποτροφία» συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν το επόμενο βήμα των σπουδών τους στα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Οι αιτήσεις για τον 12ο κύκλο του «Σπουδάζω με Υποτροφία» συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν το επόμενο βήμα των σπουδών τους στα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Η βραβευμένη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πρωτοβουλία προσφέρει στους συμπολίτες μας, που δεν μπορούν να ανταποκριθούν οικονομικά στις σπουδές τους, την ευκαιρία να φοιτήσουν με υποτροφία σε κορυφαία δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας σε μεταπτυχιακές ή προπτυχιακές σπουδές.

Με σύνθημα «ίσες ευκαιρίες και στην εκπαίδευση για όλους» η Equal Society και τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας στέκονται δίπλα στους νέους που αναζητούν το επόμενο ακαδημαϊκό τους βήμα.

Οι υποψήφιοι καλούνται να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής τους και όπου αυτό απαιτείται, την αίτηση του εκπαιδευτικού Ιδρύματος. Η επιλογή των υποψηφίων γίνεται με βάση κοινωνικά, οικονομικά και ακαδημαϊκά κριτήρια. Αναλυτικότερα, οι αιτούντες κατατάσσονται ανάλογα με τη συνολική βαθμολογία που έχουν συγκεντρώσει βάσει του πίνακα κριτηρίων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το spoudazomeypotrofia.gr για περισσότερες πληροφορίες και για συμπλήρωση της σχετικής ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής.

Αναλυτικά όλες οι ενεργές προσφερόμενες Υποτροφίες και οι καταληκτικές ημερομηνίες των αιτήσεων:

Μεταπτυχιακές Σπουδές:

  • 1 Υποτροφία για το Π.Μ.Σ στην Εφαρμοσμένη Λογιστική και Ελεγκτική @ Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (προθεσμία αιτήσεων: 10 Σεπτεμβρίου 2023)
  • 1 Υποτροφία για το Π.Μ.Σ. στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική @ Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (προθεσμία αιτήσεων: 10 Σεπτεμβρίου 2023)
  • 1 Υποτροφία για το Π.Μ.Σ. «Εφαρμοσμένες Πολιτικές και Τεχνικές Προστασίας Περιβάλλοντος» @ Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (προθεσμία αιτήσεων: από 15 Ιουνίου 2023 έως 15 Σεπτεμβρίου 2023)
  • 2 Υποτροφίες επιλογής του Υποψηφίου @ Mediterranean College (προθεσμία αιτήσεων: 31 Ιουλίου 2023)
  • 1 Υποτροφία ΜBA ή MSc in Computing @ IST College (προθεσμία αιτήσεων: 16 Σεπτεμβρίου 2023)
  • 4 Υποτροφίες (MSc in Management of Business, Innovation and Technology, MSc in Web and Mobile Development, MSc in Advanced Software Engineering – Big Data Engineering & Data Science, MSc in Software Development / MSc in Software Development with Industry Placement) @ Athens Tech College (προθεσμία αιτήσεων: 15 Σεπτεμβρίου 2023)
  • 10 Υποτροφίες για το CSAP Mastering Program με Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος Συμβούλου Επιχειρήσεων από το Διοικητικό Επιμελητήριο Ελλάδος @ Πανεπιστήμιο Πειραιώς – Κέντρο Επιμόρφωσης & Διά Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) (προθεσμία αιτήσεων: 10 Οκτωβρίου 2023)
  • 1 Υποτροφία για μεταπτυχιακές σπουδές @ AAS COLLEGE – APPLIED ARTS STUDIES (προθεσμία αιτήσεων: 20 Αυγούστου 2023)
  • 1 Υποτροφία για το Π.Μ.Σ. «Διοίκηση Επιχειρήσεων – Master in Business Administration (ΜΒΑ)» @ Πολυτεχνείο Κρήτης (προθεσμία αιτήσεων: 15 Ιουλίου 2023)
  • 1 Υποτροφία για το Δ.Π.Μ.Σ. «Διοίκηση της Τεχνολογίας και της Καινοτομίας» – «Technology and Innovation Management (M.T.I.M.) @ Πολυτεχνείο Κρήτης (προθεσμία αιτήσεων: 15 Ιουλίου 2023)
  • 1 Υποτροφία για το Π.Μ.Σ. «Σχεδίαση και Παραγωγή Προϊόντων – Product Design and Manufacturing (ProDes)» @ Πολυτεχνείο Κρήτης (προθεσμία αιτήσεων: 28 Αυγούστου 2023)

Προπτυχιακές Σπουδές:

  • 1 υποτροφία επιλογής του Υποψηφίου για προπτυχιακές σπουδές @ BCA College (προθεσμία αιτήσεων: 25 Σεπτεμβρίου 2023)
  • 1 υποτροφία για BSc in Computer Science @ Athens Tech College (προθεσμία αιτήσεων: 15 Σεπτεμβρίου 2023)
  • 1 υποτροφία επιλογής του Υποψηφίου για προπτυχιακές σπουδές @ ΙΕΚ Δέλτα (προθεσμία αιτήσεων: 31 Ιουλίου 2023)
  • 1 Υποτροφία για κάθε κλάδο προπτυχιακών σπουδών @ AAS COLLEGE – APPLIED ARTS STUDIES (προθεσμία αιτήσεων: 20 Αυγούστου 2023)

Διεκδικήστε το μέλλον που σας αξίζει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1