Μητροπολίτης Μόρφου: «Λέγεται γάμος, γιατί επιτρέπει το γ@.. »
Στις πρωτοφανείς τοποθετήσεις του αυτήν την φορά συγκαταλέγονται και άλλες!

Σοβαρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει για ακόμα μια φορά ο μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος με νέα τοποθέτησή του, αυτή τη φορά για τον γάμο.

Ανάμεσα σε άλλα σχόλια, παραδοσιακώς προκλητικά και ανεκδιήγητα, ο μητροπολίτης Μόρφου σε πρόσφατη ομιλία του διερωτήθηκε, γιατί υπάρχει ο γάμος και έδωσε ο ίδιος την απάντηση. «Ο γάμος λέγεται γάμος γιατί επιτρέπει το γ@.. » είπε και συμπλήρωσε πως η ελληνική γλώσσα των σοφών είναι σαφής. Κατά τον μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο «Το γαμ΄@@ μέσα στον γάμο είναι ευλογημένη πράξη, ενώ έξω από τον γάμο δεν είναι»

Ο μητροπολίτης Μόρφου μίλησε την Κυριακή 11 Ιουνίου στην ιερά μονή οσίου Αββακούμ στην κοινότητα Φτερικουδιού της μητροπολιτικής περιφέρειας Ταμασσού. Μετά το πέρας της λειτουργίας μετέβη στο αρχονταρίκι της μονής, και απάντησε σε ερωτήματα πιστών.

Στις πρωτοφανείς τοποθετήσεις του αυτήν την φορά συγκαταλέγονται οι εξής:

  • Μια γυναίκα η οποία συζεί με τον σύντροφό της χωρίς να είναι παντρεμένη δεν μπορεί να κοινωνήσει στον μητροπολίτη Μόρφου
  • Έκανε λόγο για «προϊόντα σεξομανίας» και είπε ακόμη πως «μέχρι και τα ζώα έχουν όρια», αλλά στα σχολεία δεν μαθαίνουν τα παιδιά να οριοθετούν τον εαυτό τους.
  • Είπε ακόμη για κάποιές κομμώσεις που «προέρχονται από σατανιστικές τελέτες».
  • Ανέφερε πως σε λίγα χρόνια η γλώσσα των υπολογιστών θα είναι στα ελληνικά, αλλά στα ελληνικά «από τον καιρό του Ομήρου μέχρι τον Παπαδιαμάντη» και αναρωτήθηκε αν εμείς θα ξέρουμε να τα χειριζόμαστε όταν έρθει εκείνη η ώρα.
  • Αναφέρθηκε και στη μουσική, λέγοντας πως από την δεκαετία του ’80 και μετά δεν υπάρχει μουσική, αλλά «μάλλον θόρυβος γίνεται».

Πρόκειται για τον Μητροπολίτη που είχε δηλώσει πως οι ομοφυλόφιλοι είναι ομοφυλόφιλοι επειδή στη μητέρα τους άρεσε το πρωκτικό σεξ.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
  
  
 3