Τάκης Καραγκούνιας: Η εμπειρία στο Survivor All Star & το... ιδιαίτερο μήνυμα που έστειλε στην Ελευθερία Ελευθερίου
Τάκης Καραγκούνιας σε Ελευθερία Ελευθερίου: «Sugar daddy is here»

Ο Τάκης Καραγκούνιας βρέθηκε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star μίλησε για την εμπειρία του από τον Άγιο Δομίνικο, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη φιλία του με την Ελευθερία Ελευθερίου. Ο ίδιος, μάλιστα, έστειλε ένα ιδιαίτερο μήνυμα.

Αρχικά, ο Τάκης Καραγκούνιας αναφέρθηκε στους διάφορους καυγάδες που έγιναν στο Survivor All Star και στους οποίους συμμετείχε. Όπως σχολίασε:

«Ο Μπόγδανος είναι γλοιώδης τύπος. Όταν μου λέει ότι βρίζω και όλα αυτά τα ψέματα που είπε εκείνη την ημέρα; Όλοι ξέρουν ότι ο Ηλίας είχε γράψει τη γνωστή λίστα. Έκανε πολύ παρέα με τον Γκότση, έκλαιγε στην αγκαλιά του. Είστε συνένοχοι σε κάτι, γιατί όλοι ξέραμε ότι μαζί το έκαναν, και μετά κωφεύεις;»

 

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, ο Τάκης Καραγκούνιας ανέφερε ότι δεν είναι στα άμεσα σχέδιά του. Ωστόσο, δεν απέκλεισε την πιθανότητα. Λίγο αργότερα, η συζήτηση στράφηκε στην Ελευθερία Ελευθερίου και την… αδυναμία που έχει παραδεχθεί ότι της έχει, ο 49χρονος μισθοφόρος της έστειλε ένα «ιδιαίτερο» μήνυμα, λέγοντας στην κάμερα:

«Sugar daddy is here»

 

Σε άλλο σημείο της συζήτησης. Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star τόνισε:

«Οι περισσότεροι φίλοι μου με φωνάζουν «βούτυρο». Το πρώτο και το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμουν όσο ήμουν στο Survivor ήταν η κόρη μου, η Ραφαηλία μου»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

31-05-2024

Αιγάλεω

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
24'
0 - 0
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;