Μητσοτάκης: «Αν δεν επιτευχθεί αυτοδυναμία, πάμε σε τρίτες εκλογές»
«Εμείς ζητάμε ισχυρή αυτοδυναμία. Δεν κλείσαμε εμείς την πόρτα στο ΠΑΣΟΚ. Δεν υπάρχει άλλο σενάριο με τα δεδομένα που έχουν θέσει οι άλλοι»

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, παραχώρησε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και περιγράφει τους στόχους του ενόψει της νέας εκλογικής αναμέτρησης στις 25 Ιουνίου.

«Θεωρώ ότι είναι περιφρόνηση για τα υπόλοιπα κόμματα από τη στιγμή που υπάρχει ένα πλαίσιο το οποίο είναι καθορισμένο από τη διακομματική, να συζητάμε για την ΕΡΤ μεταξύ των δύο πρώτων» είπε αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και τον Γιώργο Κουβαρά, 19 ημέρες πριν από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου απαντώντας γιατί είπε όχι σε debate των δύο με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Εξάλλου και το εκλογικό αποτέλεσμα σε ένα βαθμό ακύρωσε και τη χρησιμότητα, κατά την άποψή μου ενός τέτοιου debate. Επομένως θα ξανακάνουμε ένα debate με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, πιστεύω χρήσιμο και σε αυτή τη συγκυρία. Μακάρι να μπορέσουμε να επικεντρωθούμε και λίγο περισσότερο στον προγραμματικό μας λόγο. Χρήσιμο θα είναι αυτό. Νομίζω ότι το πείραμα του προηγούμενου debate ήταν κατά βάση επιτυχημένο» και εξήγησε: «Είμαστε εδώ για να απαντάμε σε ερωτήσεις. Οι ερωτήσεις πρέπει να είναι δύσκολες και σκληρές, νομίζω ότι έγιναν δύσκολες ερωτήσεις στο προηγούμενο debate και πιστεύω ότι και οι πολίτες που το παρακολούθησαν κάποια συμπεράσματα θα έβγαλαν» είπε.

«Εμείς ζητάμε ισχυρή αυτοδυναμία. Δεν κλείσαμε εμείς την πόρτα στο ΠΑΣΟΚ. Δεν υπάρχει άλλο σενάριο με τα δεδομένα που έχουν θέσει οι άλλοι, άρα αν εμείς δεν έχουμε αυτοδυναμία, δεν βλέπω άλλη επιλογή από τρίτες εκλογές….Πιστεύω όμως ότι θα πάρουμε ισχυρή εντολή στις 25 Ιουνίου….Πάμε σε νέες εκλογές για το καπρίτσιο του κ. Τσίπρα, που την ψήφισε όχι γιατί την πίστεψε, αλλά για να κάνει δύσκολη τη ζωή στη ΝΔ. Οι πολίτες πρέπει να ψηφίσουν, γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο» είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;