Αλεξάνδρα Κατσαΐτη: «Μου φάνηκε διαφορετικό το My style rocks φέτος»
«Δεν είχα φέτος πρόταση για την κριτική επιτροπή του My Style Rocks» είπε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Το πρωί της Τρίτης 6 Ιουνίου η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συμμετοχή της στο My Style Rocks και αν το βλεπει τώρα, ενώ σχολίασε και το στυλ διασημων Ελληνίδων.

«Δεν είχα φέτος πρόταση για την κριτική επιτροπή του “My style rocks”. Είναι μια συνεργασία που έληξε στον πρώτο κύκλο. Έχω δει κάποια στιγμιότυπα από το φετινό “My style rocks”, όμως δεν το έχω παρακολουθήσει. Μου φάνηκε διαφορετικό το “My style rocks” φέτος. Θα προτιμούσα να έχει περισσότερη έμφαση στην εικόνα και στο styling» είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Όσον αφορά την συνεργασία της με την Ρούλα Κορομηλά αποκάλυψε τα εξής:

«Το πρώτο ρούχο που έδωσα να φορέσει η Ρουλά Κορομηλά στον “Πρωινό καφέ” ήταν μίνι. Είχε και έχει πολύ ωραία πόδια και την έχει χαρακτηρίσει. Στην Ρούλα Κορομηλά άρεσαν τα μίνι, τα σακάκια. Αυτό είναι το στυλ που αγαπάει. Στην Ρούλα δεν αρέσουν γενικά τα prints και τα φουσκωτά και ογκώδη ρούχα».

«Με τον Βλάσση Μπονάτσο βρέθηκα στο τηλεπαιχνίδι “Κόντρες”. Η συγκεκριμένη συνεργασία για εμένα είναι σταθμός. Ο Βλάσσης φορούσε όλα τα κοστούμια σε πράσινο, κίτρινο, πορτοκαλί χρώμα. Δεν είχε θέματα. Του άρεσε ο χαβαλές και αυτό έβγαινε σε όλη του την εικόνα» πρόσθεσε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και στη συνέχεια σχολίασε τη Δέσποινα Βανδή λέγοντας:

«Με την Δέσποινα Βανδή ήταν συνεργασία ζωής, 10 χρόνια. Ήταν από τις πιο σημαντικές συνεργασίες μου. Όταν με προσέγγισε η Δέσποινα Βανδή ήταν νούμερο ένα και ακόμα είναι. Πάνω στην Δέσποινα έχουν γράψει οι εικόνες με τα μεταλλικά και κρυστάλλινα φορέματα που πρώτη φόρεσε και υποστήριξε».

«Το “πολύ” και το “καθόλου” δεν υπάρχουν στην Τάμτα. Δεν υπάρχουν απαγορευτικά» σημείωσε κλείνοντας αναφορικά με την συνεργασία της με την Τάμτα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Marketing

Μερική Απασχόληση

14-05-2024

Αθήνα

560

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;