MasterChef 7 - Αλέξανδρος: «Ήμουν χρήστης ενδοφλέβιας ηρωίνης σε τελευταίο στάδιο»
«Βρήκα τη δύναμη γιατί κάποια στιγμή πίστεψα ότι ίσως γίνεται να αλλάξω» δήλωσε ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης.

Την Τρίτη (30/5) προβλήθηκε το επεισόδιο του ημιτελικού του MasterChef 7. Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε μία «ανάσα] πριν τον μεγάλο τελικό με τη Μαρία Μπέη και τον Νίκο Τράκα να παίρνουν τα δύο εισιτήρια του Τελικού.

Σήμερα Παρασκευή 2 Ιουνίου ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο ριάλιτι μαγειρικής, αλλά και στην περίοδο που ήταν χρήστης ναρκωτικών, πριν μπει στον διαγωνισμό μαγειρικής.

«Ήμουν χρήστης ενδοφλέβιας ηρωίνης σε τελευταίο στάδιο. Βρήκα τη δύναμη γιατί κάποια στιγμή πίστεψα ότι ίσως γίνεται να αλλάξω, γιατί δεν το πίστευα αυτό. Η αλήθεια είναι ότι πήρα παραδείγματα από παιδιά, οι οποίοι είχαν αλλάξει την ζωή τους. Οπότε για αυτό και εγώ θέλησα να το δώσω παρακάτω που πήρα.

Πήγα στο ΚΕΘΕΑ Αριάδνη, δεν θα μπορούσα αλλιώς μόνος μου και από εκεί είναι που είδα και τα παραδείγματα. Στην αρχή είδα το ζόρι, αλλά μετά είδα ότι γίνεται. Το πώς έμπλεξα είναι μεγάλη ιστορία… Έχει να κάνει από πολύ μικρή ηλικία και από τα βιώματά μου και παρέες σίγουρα, τα οποία βέβαια τα γνωρίζω και μπορώ να τα αντιμετωπίσω» είπε αρχικά ο πρώην παίκτης του MasterChef.

Ακόμη ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, αν και δεν κατάφερε κερδίσει μια θέση στον τελικό του MasterChef 7, κατάφερε να κατακτήσει την πρώην συμπαίκτριά του, Στέλλας Κατσέ, με την οποία είναι ζευγάρι από τις ημέρες που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι του μαγειρικού διαγωνισμού

«Είμαι πάρα πολύ περήφανη για τον Αλέξανδρο, για μένα είναι ο νικητής ούτως ή άλλως, σας το έλεγα από την αρχή και το πιστεύω και τον θαυμάζω πάρα πολύ» είπε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του reality, η οποία εμφανίστηκε στο πλευρό του συντρόφου της στην κάμερα της εκπομπής «Super Katerina».

Η Στέλλα τόνισε ότι τον θαυμάζει για τη δύναμη και την επιμονή του, ενώ οι δυο τους αποκάλυψαν πως έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους και συγκατοικούν στα Χανιά της Κρήτης.

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;