MasterChef 7 - Αλέξανδρος για Στέλλα: «Είμαστε ζευγάρι από το σπίτι»
Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης μετά την αποχώρησή του από το MasterChef 7 έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του «Breakfast@Star».

Στο επεισόδιο του MasterChef 7 που προβλήθηκε την Τρίτη 30 Μαΐου διεξήχθη ο δεύτερος ημιτελικός, απ’ όπου ανσδείχθηκε ως δεύτερη φιναλίστ του τελικού η Μαρία Μπέη. Έτσι, η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας θα διαγωνιστούν στον τελικό για το έπαθλο των 50.000 ευρώ και τον τίτλο του MasterChef.

Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης δεν κατάφερε να βρεθεί στον μεγάλο τελικό και να διεκδικήσει την πρωτιά και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 και μετά την αποχώρησή του μίλησε στην κάμερα του «Breakfast@Star». Μάλιστα, δίπλα του ήταν και η συμπαίκτριά του, Στέλλα Κατσέ με την οποία έγινε ζευγάρι μέσα στο παιχνίδι.

Η ίδια μάλιστα μετακόμισε για χάρη του Αλέξανδρου από την Αθήνα στην Κρήτη και ζουν πλέον μαζί.

Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του στην εκπομπή «Breakfast@star» μέσω Skype, ενώ μόλις ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου τον ρώτησαν αν επικοινώνησε με τη Στέλλα, εκείνη έκανε την εμφάνισή της μπροστά στην κάμερα.

«Είμαστε ζευγάρι από το σπίτι. Δεν φαινόταν βέβαια, ήμασταν διακριτικοί» είπε ο Αλέξανδρος, με τη Στέλλα να συμπληρώνει:

«Έφυγα από την Αθήνα. Είμαστε ζευγάρι επίσημα. Είμαι από τη Θεσσαλονίκη, έμενα στην Αθήνα και τώρα για χάρη του Αλέξανδρου είμαι στα Χανιά».

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Αβλέμονας Κυθήρων

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;