Αυστραλία: Ξόδεψε 100.000 δολάρια σε πλαστικές για να μοιάζει με την Barbie
Δηλώνει ότι έχει εμμονή με το αποτέλεσμα!

Η Τζάσμιν Φόρεστ από την Αυστραλία, που δηλώνει εθισμένη στις πλαστικές επεμβάσεις, τα τελευταία χρόνια έχει ξοδέψει χιλιάδες δολάρια για μοιάζει με αληθινή Barbie.

Πρόσφατα ταξίδεψε μέχρι την Κορέα για να κάνει επέμβαση σε μύτη και μέτωπο- και, όπως λέει, έχει «εμμονή» με το αποτέλεσμα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jazmyn Forrest (@jazmynforrest1)

Αν και πολύ συχνά δέχεται αρνητικά και αρκετά δυσάρεστα σχόλια για την εμφάνιση και τις επεμβάσεις της, η 25χρονη influencer μοιράζεται συνεχώς στιγμιότυπα από το πολυτελές lifestyle της με τους 206.000 followers της στο TikTok και δεν αφήνει να την πτοήσει το διαδικτυακό bullying.

Έχει ξοδέψει πάνω από 100.000 δολάρια για λιποαναρρόφηση, δύο αυξήσεις στήθους, fillers χειλιών και Botox, ωστόσο αυτή ήταν η πρώτη φορά που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο πρόσωπό της.

Πριν την επέμβαση στη μύτη και τη μείωση στο μέτωπο, τον περασμένο Απρίλιο, είχε ζητήσει από τους γιατρούς να την κάνουν να μοιάζει με «Barbie/ πριγκίπισσα της Disney».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jazmyn Forrest (@jazmynforrest1)

Αν και θεωρεί ότι έδειχνε ήδη «χαριτωμένη» πριν τις πρόσφατες επεμβάσεις, πλέον δηλώνει κατενθουσιασμένη με το ολοκαίνουργιο «νεανικό και θηλυκό» πρόσωπό της.

«Είπα στους γιατρούς: “Σας παρακαλώ, κάντε με πριγκίπισσα της Disney” και νομίζω ότι το έκαναν», ανέφερε σε ένα βίντεο στο TikTok. «Νιώθω πολύ χαρούμενη με όλα αυτά… Έχω εμμονή».

@jazmyn..forrest Rhinoplasty and forehead reduction! 🫶🏼 #plasticsurgery #rhinoplastybeforeandafter #foreheadreduction #rhinoplasty ♬ Celebrate the Good Times – Mason

Στη συνέχεια εξήγησε πως το πρόσωπό της δεν έχει επουλωθεί πλήρως από τις επεμβάσεις και μπορεί να χρειαστεί μέχρι και ένας χρόνος για να εξαφανιστεί εντελώς το πρήξιμο.

Έδειξε επίσης μια ουλή κατά μήκος της γραμμής των μαλλιών της από την επέμβαση στο μέτωπο, σημειώνοντας ωστόσο ότι μπορεί να την καλύπτει με το μακιγιάζ και τα μαλλιά της.

«Είμαι σίγουρα εθισμένη σε όλα αυτά τα πράγματα, αλλά νιώθω πραγματικά ευτυχισμένη», πρόσθεσε.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1