Χαμός στο Twitter μια μέρα μετά τα αποτελέσματα των εκλογών
«Καληνύχτα Ελλάδα», «Τέμπη» και «Νίκη» trendάρουν μεταξύ άλλων στο ελληνικό Twitter μία ημέρα μετά τις Εκλογές της 21ης Μαΐου.

Την Κυριακή 21 Μαΐου διεξήχθησαν οι Εκλογές 2023Ειδικότερα, οι Έλληνες πολίτες μπορούσαν να προσέλθουν στις κάλπεις προκειμένου να ψηφίσουν από τις 07:00 το πρωί ως τις 19:00 το απόγευμα.

Από το πρωί της Κυριακής το hashstag #εκλογες2023 βρισκόταν στις τάσεις του Twitter, ενώ μετά τα πρώτα exit polls και τα πρώτα αποτελέσματα εμφανίστηκε και το hashtag #Τέμπη με πολλούς να απορούν για το ότι μόλις 2,5 μήνες μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα, οι κάτοικοι των Τεμπών ψήφισαν Νέα Δημοκρατία, ενώ στις Σέρρες ελεξέγη ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος είχε παραιτηθεί αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη του δυστυχήματος ως υπουργός Μεταφορών.

Σήμερα Δευτέρα 22 Μαΐου και μία ημέρα μετά τις εκλογές τα hashtag #εκλογες2023 και Τέμπη συνεχίζουν να trendάρουν, ενώ στα trendings συναντάμε επίσης το «Καληνύχτα Ελλάδα». Παράλληλα, στα trendings συναντάμε και το επίθετο της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία για λίγο δεν «έπιασε» το 3% που θα την έβαζε μέσα στο Κοινοβούλιο, αλλά και το κόμμα «ΝΙΚΗ», που παραλίγο να μπει επίσης στη Βουλή.

Πολλά τα tweets και οι… απόψεις διίστανται:

ΡΟΔΟΠΗ NOW BE LIKE

Νομός Ροδόπης be like:
by u/Pafi97 in greece

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;