Εκλογές 2023: Ψήφισε με γαμπριάτικο κοστούμι λίγο πριν... τον γάμο του
«Είναι προτεραιότητα και τώρα θα πάμε για τον γάμο» δήλωσε ο γαμπρός από το εκλογικό κέντρο όπου ψήφισε πριν πάει στον... γάμο του!

Μπορεί η αποχή να αποτελεί για κάποιους επιλογή, αλλά για κάποιους άλλους δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Έτσι, ένας νέος από το Αρκαλοχώρι της Κρήτης επέλεξε να ψηφίσει για τις Εκλογές 2023 λίγο πριν πάει στον… γάμο του! Μάλιστα ο νεαρός σήμερα γιορτάζει, αφού ονομάζεται Κωνσταντίνος και η 21η Μαΐου είναι η γιορτή του Κωνσταντίνου και της Ελένης.

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος του Star, Γωγώ Αποστολάκη, ανέφερε ότι ο εορταζόμενος Κωνσταντίνος πήγε στο εκλογικό κέντρο ντυμένος γαμπρός, αφού λίγο αργότερα θα παντρευόταν την αγαπημένη του, Ελένη, η οποία επίσης γιορτάζει σήμερα και ψήφισε σε διαφορετικό εκλογικό κέντρο, το οποίο βρίσκεται κοντά στο χωριό, όπου θα πραγματοποιηθεί ο γάμος.

Ο ίδιος ανέφερε στην κάμερα του Star:

«Ο γάμος είναι νωρίς και δεν θα έχω αργότερα τον χρόνο ώστε να πάω να ψηφίζω, οπότε επέλεξα από τώρα να το κάνω. Σήμερα είναι η γιορτή μου, Κωνσταντίνου και Ελένης και η γιορτή της δημοκρατίας και έκανα το εκλογικό μου καθήκον να ψηφίσω. Είναι προτεραιότητα και τώρα θα πάμε για τον γάμο».

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;