Ζώδια: Ο Δίας στον Ταύρο από 16 Μαΐου - Η καλλιέργεια ευκαιριών και η ανάπτυξη της χαράς
Τι αναμένεται να φέρει ο Δίας στον Ταύρο στο κάθε ζώδιο.

Καρκίνος

Αυτή η περίοδος, είναι για σας, μία περίοδος στόχων κι ελπίδων. Καλό είναι να μπείτε στη διαδικασία του σχεδιασμού, όχι για άμεσα αποτελέσματα, αλλά μακροπρόθεσμα, τουλάχιστον για μία διετία. Ακόμη, δεν αποκλείεται να δείτε τις φιλίες σας να αλλάζουν. Κάποιοι φίλοι θα πάψουν να υπάρχουν για σας ενώ, αντίθετα, νέοι φίλοι μπορεί να προσκολληθούν και θα απαιτούν από τον χρόνο σας. Σχέσεις με συλλόγους και ομάδες θα σας απασχολήσουν, ακόμη κι η πολιτική. Μπορεί εκεί να αφιερώσετε πολύ από τον χρόνο σας, και επειδή για σας ο χρόνος είναι σημαντικός, ας προσέχετε αν αξίζει ή όχι η συμμετοχή σας. Προσέχετε τα χρήματα που δίνετε σε φίλους ή την εύνοια που χαρίζετε σε άλλους, μέσα στον κοινωνικό σας χώρο.

Λέων

Θα είναι, αν συνηγορεί ο χάρτης σας, μία χρονιά σημαντική για σας σε κοινωνικό επίπεδο. Ευκαιρίες για καριέρα κι επέκταση των δυνατοτήτων σας επαγγελματικά θα προκύψουν. Ο κοινωνικός σας περίγυρος διευρύνεται. Σχέδια σταδιοδρομίας πραγματοποιούνται. Μπορείτε να συνδιαλλαγείτε με άτομα που κατέχουν θέσεις εξουσίας ή κοινωνικά προβεβλημένα. Δεν αποκλείεται να σας εμπιστευτούν και να αποκτήσετε φήμη και καταξίωση. Αν η εργασία σας έχει σχέση με τα οικονομικά, τα τραπεζικά, τα μεσιτικά, ή τη μεταφυσική, θα μπορείτε να έχετε φέτος σημαντική πρόοδο. Ο μαγνητισμός γύρω από τον χώρο που κινείστε μεγαλώνει και σας κάνει προσιτούς αλλά και μυστηριώδεις, ενώ η γοητεία σας είναι ένα προσόν, για να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Παρθένος

Ο Δίας βρίσκεται σε αρμονική σχέση με το ζώδιό σας. Στο πέρασμά του στον Ταύρο, θα προσφέρει ευκαιρίες επέκτασης στη γνώση και τις αναζητήσεις σας. Θα είναι ένας τρόπος να εμβαθύνετε στο μυστήριο της ζωής και να κάνετε ανώτερες σπουδές ή φιλοσοφικές αναζητήσεις. Αν οι επαφές σας με το εξωτερικό έχουν και όφελος υλικό, φέτος θα δείτε να αυξάνονται τα εισοδήματά σας. Η φιλοσοφία της ζωής αλλάζει, γίνεται πιο βαθιά, αλλά και περισσότερο πρακτική. Αν θέλετε να κάνετε ένα δεύτερο γάμο, μπορείτε να το τολμήσετε (πάντα οι σημαντικές κινήσεις φαίνονται κι από τον ετήσιο χάρτη μας). Νομικές υποθέσεις που εκκρεμούν, μπορεί να τελειώσουν τώρα.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1