Eurovision 2023: Η Ελλάδα συγκέντρωσε τη χειρότερη βαθμολογία που είχε ποτέ σε ημιτελικό
Η EBU αποκάλυψε τη βαθμολογία που συγκέντρωσαν οι χώρες στους ημιτελικούς της Eurovision 2023 - Ποιες χώρες ψήφισαν την Ελλάδα;

Τα ξημερώματα της Κυριακής, μετά και τον Μεγάλο Τελικό, η EBU δημοσίευσε τα αποτελέσματα της βαθμολογίας του Β’ Ημιτελικού της Eurovision 2023, στον οποίο συμμετείχε και η Ελλάδα με τον Victor Vernicos. Η χώρα μας είχε αποκλειστεί εκείνη τη βραδιά, ωστόσο, μέχρι και τα ξημερώματα της Κυριακής δε γνωρίζαμε πώς είχε εξελιχθεί η ψηφοφορία εκείνης της βραδιάς.

Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα, η Ελλάδα και ο Victor Vernicos με το τραγούδι «What They Say», στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision 2023 συγκέντρωσαν μόλις 14 βαθμούς. Οι βαθμοί αυτοί ήταν οι εξής:

  • 12 από την Κύπρο και
  • 2 από την Αρμενία

Καμία άλλη χώρα δεν έδωσε βαθμούς στην Ελλάδα.

Πρόκειται για την χειρότερη επίδοση που είχε ποτέ η χώρα μας σε ημιτελικό της διοργάνωσης, καθώς βρεθήκαμε με λιγότερους βαθμούς και από τις χρονιές που αποκλείστηκαν οι Argo και η Γιάννα Τερζή.

Στην τελική κατάταξη του πίνακα, η Ελλάδα ήρθε 13η, ανάμεσα σε 16 χώρες που συμμετείχαν στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision 2023.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;