Η Λένα Δροσάκη μιλάει για πρώτη φορά για τον χωρισμό - «Είναι πολύ νωπό ακόμα»
Η Λένα Δροσάκη παραχώρησε την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη μετά τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη έδωσε η Λένα Δροσάκη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Αρχικά, η Λένα Δροσάκη αναφέρθηκε στην υπόθεση Φιλιππίδη και ανέφερε πως:

«Πρωτόδικα έχει κριθεί ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού και αθώος λόγω αμφιβολιών για τον βιασμό. Αυτό ισχύει τώρα και μέχρι το Εφετείο. Αυτές οι υποθέσεις ανοίγουν τον δρόμο για να μιλούν οι άνθρωποι, να μη φοβούνται να κατηγορήσουν αυτόν που τους αδίκησε ή που τους κακοποίησε.

Αυτό όμως δεν αρκεί. Είναι ο ηθικός λόγος που συμβαίνει, ώστε ο ένοχος να παίρνει την ποινή που του αρμόζει. Δεν πιστεύω στην εκδίκηση. Όσα έπαθε σωματικά και ψυχικά αυτός ο άνθρωπος δεν γυρίζουν πίσω, είναι όμως ηθικό το θέμα. Και είναι καλό γιατί μεγαλώνουμε παιδιά και πρέπει να τους μαθαίνουμε ότι οι πράξεις έχουν συνέπειες και όχι κάτω από τα χαλάκια. Είμαστε υπεύθυνοι των πράξεών μας»

Η Λένα Δροσάλη, στη συνέχεια, εξομολογήθηκε  πως:

«Μπορεί παλαιότερα να φοβόμουν, να μην είχα τη δύναμη να το κάνω αλλά δεν μπορεί να με κατηγορήσει κανείς για αυτό. Παλεύω για να βρω τη δύναμη και αυτό είναι πιο αξιοσημείωτο από το ότι δε μίλησα κάποτε. Το δούλεψα, το πάλεψα και μίλησα κάποια στιγμή.

Έχω αλλάξει 360 μοίρες. Είναι πολύ σημαντικό να μη φοβάμαι ότι μόλις πω κάτι, θα ματαιωθώ, γιατί τα έχω βάλει με έναν άνθρωπο που είναι ισχυρός, που έχει μια θέση εξουσίας»

Η Λένα Δροσάκη, σε ένα σημείο της συνέντευξή της, αναφέρθηκε εμφανώς συγκινημένη και στον πρόσφατο χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Η ίδια δήλωσε:

«Είναι πολύ νωπό ακόμα, για να ξεκαθαρίσω μέσα μου γιατί συνέβη. Προφανώς υπήρχαν διάφοροι λόγοι, δεν μου είναι όμως ούτε κι εμένα ακόμη ξεκάθαρο.

Προσπαθούμε όλοι μας να βρούμε ισορροπίες. Ακόμα και σε έναν χωρισμό το «όλοι μαζί» έχει πολύ μεγάλο βάρος. Έχω πάρει απόφαση ότι η αγάπη είναι επιλογή. Από τη στιγμή λοιπόν που έχει έρθει ο Αναστάσης στη ζωή μας, έχουμε ευθύνη να είμαστε μόνο φως. Το σκοτάδι θα το διαχειριστούμε μόνοι μας. Δε σημαίνει ότι θα του κρυφτούμε, δε συμφωνώ με αυτό. Το παιδί καταλαβαίνει τα συναισθήματά μας»

 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;