Just The 2 of Us: Ένα από τα φαβορί αποχώρησε από το μουσικό σόου
Μία αποχώρηση - έκπληξη είδαμε το βράδυ του Σαββάτου (6/5) από το «Just the 2 of Us».

Πιστό στο τηλεοπτικό του ραντεβού με το κοινό ήταν το «Just the 2 of Us» για ένα ακόμη βράδυ Σαββάτου μέσα από το πρόγραμμα του ALPHA. Στο τιμόνι της παρουσίασης ήταν ο Νίκος Κοκλώνης και στη θέση των κριτών βρέθηκαν για μια ακόμα φορά η Καίτη Γαρμπή, ο Σταμάτης Φασουλής, η Δέσποινα Βανδή και η Βίκυ Σταυροπούλου.

Τα εναπομείναντα ζευγάρια ανέβηκαν στη σκηνή του μουσικού σόου δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτού προκειμένου να λάβουν την καλύτερη δυνατή βαθμολογία από την κριτική επιτροπή και τη θετική ψήφο των τηλεθεατών. Ο συμψηφισμός αυτών των δύο θα έδινε σε όλα, πλην ενός, τα ζευγάρια το πολυπόθητο εισιτήριο για να συνεχίσουν και την επόμενη εβδομάδα στο μουσικό σόου του ALPHA.

Μετά το τέλος των εμφανίσεων των ζευγαριών στη σκηνή του «Just the 2 of Us», στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα ισοβάθμησαν ο Φοίβος Παπαδάκης με την Χριστίνα Μαραγκόζη, η Λουίζα Πυριόχου με τον Biased Beast, ο Άρης Σοϊλέδης με την Μαριάντα Πιερίδη, ο Παντελής Τουτουντζής με την Κατερίνα Στανίση και η Φελίσια Τσαλαπάτη με τον Τριαντάφυλλο. Στις τελευταίες θέσεις βρέθηκαν η Ναταλία Αργυράκη με τον Γιώργο Βογιατζάκη και η Σοφία Παυλίδου με τον Ζερόμ Καλούτα.

Στο τελευταίο μέρος της βραδιάς, ο Νίκος Κοκλώνης κλήθηκε να ανακοινώσει στα ζευγάρια του «Just the 2 of Us» τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο θα έκρινε και το ζευγάρι που θα αποχωρούσε από το σόου. Οι τηλεθεατές έχουν τη δύναμη να ανατρέψουν την απόφαση των τεσσάρων κριτών και έχουν διώξει από το σόου διαφορετικά ζευγάρια από αυτά που έδωσαν οι κριτές χαμηλή βαθμολογία.

Αυτή τη φορά στις τελευταίες θέσεις της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού, προς έκπληξη πολλών, βρέθηκαν η Ναταλία Αργυράκη με τον Γιώργο Βογιατζάκη και η Σοφία Παυλίδου με τον Ζερόμ Καλούτα. Ένα ζευγάρι εξ αυτών θα έπρεπε να αποχωρήσει από το «Just the 2 of Us» παρά το πλήθος θετικών σχολίων και κριτικών που είχαν δεχθεί και τα δυο από την αρχή του φετινού κύκλου.

Το ζευγάρι που αποχώρησε πρόωρα από το μουσικό σόου ήταν η Σοφία Παυλίδου με τον Ζερόμ Καλούτα. Οι δύο τους δεν έκρυψαν και την έκπληξη τους. Η ηθοποιός, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, δήλωσε πως το ταξίδι ήταν υπέροχο και δήλωσε:

«Ευχαριστούμε! Ήταν υπέροχο ταξίδι και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που το έζησα» 

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;