MasterChef 7: Ο παίκτης που αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής
Τον πρόδωσε ο... τόνος και αποχώρησε από το MasterChef 7.

Για μια τελευταία φορά κλήθηκαν να μονομαχήσουν στην κουζίνα του MasterChef 7, το βράδυ της Παρασκευής, η Μαρία Μπέη και ο Θεόδωρος Γαλάνης. Οι δύο επίδοξοι σεφ κλήθηκαν να διεκδικήσουν τη θέση τους στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής που ήρθε μέσω του STAR στις οθόνες μας.

Η συγκεκριμένη σύνθεση των μονομάχων προήλθε μετά την ήττα και την ψηφοφορία της μπλε ομάδας. Οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef 7 που είχαν συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους από τους συμπαίκτες τους θα έπρεπε να τα δώσουν όλα, για μια ακόμα φορά, προκειμένου να κερδίσουν με το γαστρονομικό τους αποτέλεσμα τους τρεις κριτές και να παραμείνουν στον μαγειρικό διαγωνισμό.

O Πάνος Ιωαννίδης, o Σωτήρης Κοντιζάς και o Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν στην κουζίνα του MasterChef 7 τον διακεκριμένο σεφ Νίκο Αποστολάκη, ο οποίος και έφερε ένα πιάτο αντιγραφής αυξημένων μαγειρικών απαιτήσεων.

Οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση προσπάθησαν να αφήσουν πίσω την ένταση της ψηφοφορίας και να μαγειρέψουν με συγκέντρωση και καθαρό μυαλό στη δοκιμασία του απαιτητικού πιάτου αντιγραφής. Μετά την δοκιμή των πιάτων, οι τρεις σεφ και κριτές του μαγειρικού διαγωνισμού στάθηκαν μπροστά στους δύο μονομάχους προκειμένου να τους ανακοινώσουν την βαθμολογία τους.

Εκείνος που έπρεπε να αποχωρήσει άμεσα από τον διαγωνισμό, αφήνοντας την ποδιά στον πάγκο, ήταν ο Θεόδωρος Γαλάνης μιας και είχε σημειώσει ένα σημαντικό λάθος στο ψήσιμο του τόνου που υπήρχε στο πιάτο του. Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο παίκτης του MasterChef 7 τόνισε:

«Αισθάνομαι καλά, γεμάτος, έφτασα εδώ που έφτασα με καλές εμπειρίες και καλές γνωριμίες. Δεν υπάρχει κάτι κακό που να με στιγματίσει στη συνέχεια» 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;