«Σπίτι με το MEGA»: Ετοιμάσου για μία αυθεντική λαϊκή βραδιά - Όσα θα δούμε
Το «Σπίτι με το MEGA» μας προσκαλεί σε μία αυθεντική λαϊκή βραδιά που δεν πρέπει να χάσεις.

Το βράδυ στις 21:00 ετοιμάσου για ένα ταξίδι στο αυθεντικό λαϊκό τραγούδι με το «Σπίτι με το MEGA». Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τον Τάκη Σούκα, τον συνθέτη των μεγάλων λαϊκών επιτυχιών και έχει αφήσει το αποτύπωμά του στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του MEGA, λίγες ώρες πριν από τη μετάδοση του επεισοδίου, δείτε πρώτοι μουσικό απόσπασμα από το αγαπημένο τραγούδι «Μην μου μιλάς με χείλη που καίνε» με την υπογραφή του Τάκη Σούκα που ερμηνεύει ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Εκτός από τον Γιώργο Μαργαρίτη, στη σκηνή μαζί με τον Τάκη Σούκα θα ανέβουν ο Στέλιος Διονυσίου και ο Δημήτρης Κοντολάζος οι οποίοι τιμούν με την παρουσία και τη φωνή τους τον καλό φίλο και συνεργάτη τους. Ακόμα, ο Μιχάλης Δημητριάδης προστίθεται στην υπέροχη συντροφιά. Η Ζωή Παπαδοπούλου και η Σοφία Παπάζογλου συμμετέχουν σε αυτό το νοσταλγικό μουσικό αφιέρωμα. Μαζί τους και η Αγνή Καλουμένου.

Στη βραδιά συμμετέχουν ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Γιώργος Λιάνης, καθώς και οι δημοσιογράφοι Τάκης Γιαννούτσος και Θοδωρής Βαμβακάρης.

Απόψε στις 21:00 το «Σπίτι με το MEGA» υμνεί το αυθεντικό λαϊκό τραγούδι και έναν σημαντικό εκπρόσωπό του.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;