Amber Heard: Εγκαταλείπει το Hollywood και μετακομίζει στην Ευρώπη
Η Amber Heard φέρεται να εγκατέλειψε το Hollywood και μετακόμισε εκτός ΗΠΑ, επιλέγοντας να ζήσει μαζί με την κόρη της στην Ευρώπη.

Η Amber Heard φέρεται να εγκατέλειψε το Hollywood και μετακόμισε εκτός ΗΠΑ, επιλέγοντας να ζήσει μαζί με την κόρη της στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της Daily Mail και η δημοσιογράφος Alison Boshoff, αναφέρουν πως η ηθοποιός έχει εγκαταλείψει το Hollywood και μετακόμισε στη Μαδρίτη της Ισπανίας μαζί με τη μικρή της κόρη Οονάχ.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, μια φίλη της Heard είπε: «Είναι δίγλωσση στα ισπανικά και είναι χαρούμενη εκεί, μεγαλώνοντας την κόρη της μακριά από κάθε θόρυβο».

«Δεν νομίζω ότι βιάζεται να επιστρέψει στη δουλειά ή στο Χόλιγουντ, αλλά πιθανότατα θα επιστρέψει όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, για το σωστό έργο», δήλωσε επίσης άτομο του περιβάλλοντος της ηθοποιού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail.

Υπενθυμίζεται πως η Amber Heard έχασε τη δικαστική μάχη με τον πρώην σύζυγό της, Johnny Depp, αφού πριν έναν περίπου χρόνο δικαστήριο της Βιρτζίνια τάχθηκε κατά της πρώην συζύγου του, για συκοφαντική δυσφήμιση, σε μία από τις πιο πολύκροτες υποθέσεις διαζυγίου στη σύγχρονη εποχή.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Χερντ πούλησε το σπίτι της στην περιοχή Yucca Valley της Καλιφόρνια, τον Ιούλιο του 2022 έναντι 1,1 εκατ. δολαρίων.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;