Jamie Foxx: Η πρώτη δήλωση μετά από τρεις εβδομάδες νοσηλείας
Ο Jamie Foxx βρισκόταν στην Ατλάντα για τα γυρίσματα της κωμωδίας «Back in Action» του Netflix, λίγο πριν την εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

Ο Jamie Foxx έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά από τρεις εβδομάδες παραμονής του στο νοσοκομείο, εξαιτίας μιας «ιατρικής επιπλοκής».

«Εκτιμώ όλη σας την αγάπη!!! Νιώθω ευλογημένος», έγραψε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός στο Instagram.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

Όπως ήταν αναμενόμενο ακολούθησαν χιλιάδες μηνύματα αγάπης για ταχεία ανάρρωση από πλήθος φίλων, συνεργατών και θαυμαστών του μεταξύ αυτών οι Jeremy Renner, Justin Theroux, Courteney Cox και Ansel Elgort.

Δημοσίευσε επίσης ένα story στο λογαριασμό του ευχαριστώντας τον Nick Cannon που θα τον αντικαταστήσει στο νέο κύκλο του τηλεπαιχνιδιού «Beat Shazam» που ξεκινά στις 23 Μαΐου στο Fox. Σημειωτέον ο ηθοποιός ξεκίνησε το τηλεπαιχνίδι ως παρουσιαστής και εκτελεστικός παραγωγός το 2017. Η κόρη του Κορίν, η οποία είναι Dj στο σόου, θα αντικατασταθεί προσωρινά από την Kelly Osbourne.

Ο Jamie Foxx βρισκόταν στην Ατλάντα της Τζόρτζια για τα γυρίσματα της επερχόμενης κωμωδίας «Back in Action» του Netflix, λίγο πριν την εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

Η παραγωγή συνέχισε τα γυρίσματα καθώς στη θέση του χρησιμοποιήθηκαν αντικαταστάτες και σωσίες και σύμφωνα με τον Guardian έχουν ολοκληρωθεί. Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Σεθ Γκόρντον και πρωταγωνιστούν οι Glenn Close, Jamie Demetriou, Cameron Diaz και Andrew Scott.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Αβλέμονας Κυθήρων

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;