Η σπανιότερη κάρτα Yu-Gi-Oh! δημοπρατήθηκε - Το εξωφρενικό ποσό που εισέπραξε ο κάτοχός της
Η συγκεκριμένη κάρτα Yu-Gi-Oh! δημιουργήθηκε πριν από 18 χρόνια και είναι η μοναδική στον κόσμο.

Τα παιδικά χρόνια πολλών ανθρώπων «σημαδεύτηκαν» από τις κάρτες Yu-Gi-Ohμε τις οποίες έπαιζαν ασταμάτητα. Προσφάτως βγήκε σε δημοπρασία η σπανιότερη κάρτα Yu-Gi-Oh! φέρνοντας μνήμες από τα παλιά.

Πρόκειται για την κάρτα που λέγεται «Tyler The Great Warrior» και είναι κυριολεκτικά μοναδική. Η συγκεκριμένη κάρτα δημιουργήθηκε πριν από 18 χρόνια για την ολοκλήρωση μιας ευχής ενός παιδιού από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Make-A-Wish, με αποτέλεσμα να υπάρχει μόνο μία τέτοια κάρτα στον κόσμο.

Η συγκεκριμένη κάρτα τέθηκε σε δημοπρασία στο eBay με την αρχική τιμή της να ξεκινάει από τα 100.000 δολάρια. Ωστόσο, η αξία της κάρτας ξεπέρασε κατά πολύ αυτό το ποσό και πουλήθηκε για το εξωφρενικό ποσό των 311.000 δολαρίων.

Η δημοπρασία της κάρτας ξεκίνησε στις 19 Απριλίου με αρχική τιμή τα 100.000 δολάρια, αλλά η ζήτηση ήταν τεράστια και η τιμή της ανέβηκε ραγδαία μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

Η κάρτα ονομάστηκε «Tyler The Great Warrior» παίρνοντας το όνομά της από ένα μικρό παιδί που λεγόταν Tyler Gressle και τότε, έδινε μάχη με μία σπάνια μορφής καρκίνο του ήπατος. Η ευχή του Tyler ήταν να δημιουργηθεί μία Yu-Gi-Oh! κάρτα βασισμένη στο σύμπαν του Dragon Ball Z και τότε είχε ταξιδέψει μέχρι τη Νέα Υόρκη για να συναντήσει τον δημιουργό της σειράς, Kazuki Takahashi, ο οποίος σχεδίασε την κάρτα, ακριβώς όπως την ήθελε ο μικρός Tyler.

Η κάρτα αυτή σφραγίστηκε και τοποθετήθηκε σε μία γυάλινη θήκη, η οποία δεν ανοίχτηκε ποτέ μέχρι τη στιγμή της δημοπρασίας. Ο Tyler Gressle κέρδισε τη μάχη με τον καρκίνο και έτσι, αποφάσισε να αποχωριστεί την εν λόγω κάρτα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;