Παυλίνα Βουλγαράκη: Το πρόβλημα με τον ύπνο & η κακοποιητική σχέση στην οποία έχει βρεθεί
Η Παυλίνα Βουλγαράκη μίλησε στο «Happy Day» σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη. Η τραγουδίστρια μίλησε για το θέμα που έχει με τον ύπνο, καθώς και για τη κακοποιητική συμπεριφορά που έχει βιώσει σε σχέση.

Αρχικά, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην ηττοπάθεια που τη διακατέχει και τι κάνει πριν από κάθε της εμφάνιση. Όπως είπε:

«Πριν από κάθε μου εμφάνιση καθαρίζω με φασκόμηλο όλο το χώρο και προσεύχομαι. Ήμουν πάντα απαισιόδοξη. Είχα ηττοπάθεια, αλλά πλέον έχω περάσει στην άλλη πλευρά. Η απώλεια ενός φίλου μου με έκανε να αναθεωρήσω τον τρόπο σκέψης μου.

Πριν δύο χρόνια έπαθα μια τρελή κρίση πανικού κι έχασα κάθε επαφή με το περιβάλλον. Χρειάστηκε να πάω σε γιατρό. Από τότε είπα πως θα χαίρομαι με τη δουλειά μου, αλλιώς θα κάτσω σπίτι μου»

Η Παυλίνα Βουλγαράκη, στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη δυσκολία που έχει να κοιμηθεί και στα δημοσιεύματα που αναφέρονταν σε αυτό. Η ίδια δήλωσε:

«Όταν είπα πως δυσκολεύομαι να κοιμηθώ, έβλεπα δημοσιεύματα που μιλούσαν για τη σπάνια ασθένειά μου. Σε πρώτο ραντεβού με έχει πάρει ο ύπνος, ενώ μου μιλούσε»

Τέλος, η Παυλίνα Βουλγαράκη αναφέρθηκε στην κακοποιητική σχέση στην οποία είχε βρεθεί και ανέφερε:

«Ήμουν πολύ μικρή τότε, είχαμε σχέση με αυτόν τον άνθρωπο. Δυσκολεύτηκα μετά να καταλάβω τι είναι υγιές. Στην επόμενη σχέση, επειδή δεν υπήρχε φυσική βία, θεώρησα ότι είναι νορμάλ, να σε απαξιώνει ο άλλος, να σε εκφοβίζει»

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Οικονομικά

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;