Αφροδίτη Γεροκωνσταντή: «Σαν βόθρος είναι αυτοί οι άνθρωποι και μυρίζουν από μέσα προς τα έξω»
«Θα έπρεπε να εξαφανιστούν όλοι», είπε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή.

Σήμερα Παρασκευή (28/4) η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα του «Breakfast@Star» και τη δημοσιογράφο. Μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια του Big Brother και του J2US μίλησε για το πρόσφατο ξέσπασμα της Κατερίνας Ζαρίφη για τα παραπανίσια κιλά και όσα σχόλια δέχεται κατά καιρούς η ίδια στα social media.

Ειδικότερα, η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή είπε τα εξής:

«Αρχικά ο άνθρωπος που το λέει αυτό για τα κιλά δεν είναι σίγουρα υγιής, έχει πρόβλημα στον εγκέφαλο, έχει μια ψυχική ασθένεια και δεν το λέω καθόλου χαριτωμένα. Είναι τρομερό ότι βγαίνει ο καθένας και λέει το μακρύ του και το κοντό του. Εσύ γιατί έχεις έρθει κάτω από το προφίλ και μου λες για τις εξετάσεις αίματος σου; Φύγε, φύγε από το προφίλ μου, φύγε γενικά».

«Αν μου έχει τύχει εμένα κάτι τέτοιο; Η ζωή μου όλη! Εδώ, βιβλίο… ευαγγέλιο να σας πω! Κυρίως στα social media. Εάν αυτό έξω στο δρόμο, σε πλησιάζω και σου λέω “μανάρι μου, ποιος σου κάνει έτσι τα μαλλάκια σου;”. Θα έλεγες ότι αυτή είναι τρελή. Σαν βόθρος είναι αυτοί οι άνθρωποι και μυρίζουν, μυρίζουν από μέσα προς τα έξω και θα έπρεπε να εξαφανιστούν όλοι». «Εγώ χρησιμοποιώ τη λέξη χοντρή ελεύθερα γιατί είναι μια λέξη όπως λέμε ψηλή, κοντή, όμορφη», πρόσθεσε.

«Πιο πολύ με στεναχωρεί που δεν αλλάζει αυτό το πράγμα. Με στεναχωρεί όταν βλέπω κάποιον άλλον στεναχωρημένο», κατέληξε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή.

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;