Γουίνι Χάρλοου: Φωτογραφήθηκε γυμνή για να διαφημίσει τη σειρά καλλυντικών της
«Θέλω να δείξω στον κόσμο ότι η ομορφιά είναι ό,τι θέλει ο καθένας μας να είναι»

Η Γουίνι Χάρλοου, το διάσημο μοντέλο με τη λεύκη, φωτογραφήθηκε γυμνή για να διαφημίσει τη σειρά καλλυντικών της.

Συγκεκριμένα, πόζαρε για το εξώφυλλο του «Womens’ Health Mag» και μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα και βίντεο από το πρότζεκτ με τους διαδικτυακούς της φίλους.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♔Winnie Harlow♔ (@winnieharlow)

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η Γουίνι Χάρλοου φαίνεται να ποζάρει γυμνή πάνω σε ένα λευκό σκηνικό, στην άμμο, ενώ καλύπτει μερικά σημεία του σώματός της με ένα ύφασμα.

Το μοντέλο δημοσίευσε ακόμα, ένα βίντεο, στο οποίο χαμογελάει στον φακό. Στη λεζάντα της ανάρτησής της αναφέρθηκε στην αγάπη που τρέφει πλέον, για τον εαυτό της, σε αντίθεση με το παρελθόν.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♔Winnie Harlow♔ (@winnieharlow)

«Πίσω στην παιδική μου ηλικία, όταν θα ευχόμουν σε ένα αστέρι να μην έμοιαζα όπως ήμουν, λόγω της γελοιοποίησης που δέχτηκα, δεν ονειρεύτηκα ποτέ πως όχι μόνο θα είμαι τόσο σίγουρη για το ποια είμαι, αλλά και θα ενθαρρύνω άλλους να κάνουν το ίδιο. Αν δεν μπορείς να σε αγαπήσεις, πώς μπορείς να περιμένεις να σε αγαπήσει κάποιος άλλος;», έγραψε η Γουίνι Χάρλοου.

«Θέλω να δείξω στον κόσμο ότι η ομορφιά είναι ό,τι θέλει ο καθένας μας να είναι. Κάθε φορά που με ρωτάνε “Τι σημαίνει ομορφιά για σένα” απαντώ πάντα “η δική μου ιδέα για την ομορφιά δεν πρέπει να έχει σημασία”. Το λέω αυτό γιατί πολλές φορές εστιάζουμε σε ένα πρότυπο ομορφιάς που έχει οριστεί για εμάς και ξεχνάμε ότι η γνώμη μας για τον εαυτό μας θα πρέπει να είναι η μόνη που πραγματικά μετράει. Είσαι όμορφη, πες το στον εαυτό σου σήμερα», σημείωσε το μοντέλο σε άλλη δημοσίευση.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;