Survivor All Star: Ανατροπή με δύο νέους υποψήφιους προς αποχώρηση - Τα στατιστικά των παικτών
Survivor All Star: Η ομάδα που κέρδισε τον αγώνα ασυλίας, η ισοψηφία στο Συμβούλιο του Νησιού και τα στατιστικά των παικτών.

Η ένωση των δύο ομάδων του Survivor All Star έχει δημιουργήσει τις πρώτες εντάσεις, ενώ η πρώτη ασυλία είχε καταλήξεις στους Κόκκινους και ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν ο νέος υποψήφιος προς αποχώρηση. Στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης (25/4), ακόμα ένας νέος αγώνας ασυλίας άλλαξε τις ισορροπίες, ενώ μάθαμε και τα στατιστικά των παικτών.

Η υποψηφιότητα του Σπύρου Μαρτίκα τον έφερε σε μεγάλη αντιπαράθεση με τους συμπαίκτες του, ενώ σχολιάστηκε τόσο το «fair play» που δεν τηρήθηκε στον αγώνα του Μπόγδανου με τον Βασάλο, όσο και ο παίκτης που φωτογράφισε ο φαρμακοποιός που μένει στο απυρόβλητο παρά το γεγονός ότι δεν φέρνει νίκες.

 

Εκτός από τον Μαρτίκα, αρκετές ψήφους είχε συγκεντρώσει και ο Νικόλας Αγόρου, ο οποίος εξέφρασε την ενόχλησή του για τα σχόλια που ακούστηκαν σε βάρος του στο Συμβούλιο. Ο 31χρονος αγρότης ψηφίστηκε από 3 συμπαίκτες του με τη δικαιολογία ότι η συνολική του επίδοση στο παιχνίδι το τελευταίο διάστημα έχει πέσει σημαντικά και ο ίδιος δήλωσε ενοχλημένος στην κάμερα του Survivor All Star:

«Πήρα 3 ψήφους. Δικαίως με ψήφισαν. Καθένας έχει τη δική του κρίση. Σίγουρα όμως χθες δεν έφταιξα εγώ που χάσαμε με 10-3. Ήταν συνολικό το πρόβλημα. Αυτό που έχω να τονίσω είναι ότι καλά έκαναν και με ψήφισαν, γιατί δεν έπαιξα. Όμως χθες είχα σοβαρό θέμα, δεν μπορούσε να ανοίξει το μάτι μου, ζαλιζόμουν, δεν μπορούσα να εστιάσω. Υπήρχε πολύ σοβαρό θέμα από αυτή τη δηλητηριώδη σφήκα. Εν πάση περιπτώσει κάποιοι ήταν λίγο παραπάνω κακοπροαίρετοι, γιατί πλησιάζουμε και προς το τέλος… και προσπαθούσαν να με διαβάλλουν και να μου ρίξουν λάσπη κατά κάποιον τρόπο για τη συνολική μου επίδοση»

 

Για την αδυναμία του να αγωνιστεί στον στίβο μάχης του προηγούμενου αγωνίσματος θέλησε να μιλήσει ο Νικόλας Αγόρου και ενώπιων του Γιώργου Λιανού, πριν την έναρξη του νέου αγωνίσματος ασυλίας. Ο ίδιος είπε:

«Δεν μπόρεσα να τη βοηθήσω (την ομάδα), σήμερα πάμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, κάθε μέρα προσπαθούμε για το καλύτερο όλοι μας, όπως και εγώ φυσικά, από εκεί και πέρα ό, τι είναι να γίνει θα γίνει. Πάμε δυνατά»

Σε ερώτηση του παρουσιαστή του Survivor All Star ως προς το ότι κάποιοι από την Κόκκινη ομάδα περίμεναν να τον δουν υποψήφιο, ο παίκτης απάντησε πως:

«Δικαίωμα τους να λένε ό, τι θέλουνε πάντως δεν συνηθίζω να μην αγωνίζομαι, ήταν σοβαρός ο λόγος χθες. Ο καθένας μπορεί να λέει τα δικά του και το κάνει και φαίνεται γιατί μπορεί να το κάνει ο καθένας»

 

Σε ό,τι αφορά τον στίβο μάχης για τη 2η ασυλία θα αγωνιζόταν τόσο ο Αγόρου, όσο και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη που τη Δευτέρα είχαν μείνε εκτός δράσης.

Οι κόκκινοι μπήκαν και πάλι δυναμικά στον νέο αγώνα και με τους Τάκη και Μαριαλένα κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα δύο πόντων. Οι Μπλε μείωσαν με Μπάρτζη, ενώ ο Χανταμπάκης έκανε το 3-1. Οι Μπλε απάντησαν με Σταυρούλα και Αγόρου ισοφαρίζοντας σε 3-3, σε έναν αγώνα που δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στον Νικόλα και τον Βασάλο, όταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος κατηγόρησε τον αντίπαλο παίκτη για ένα «τζαρτζάρισμα».

Οι Μπλε πέρασαν μπροστά με Μπόγδανο και η Στέλλα να κάνουν το 5-3. Ο Βασάλος μείωσε σε 5-4, όμως η Σταυρούλα νίκησε τη Μαριαλένα για το 6-4, ο Μάριος τον Χανταμπάκη έκανε το 7-4 και ο Μπάρτζης τον Σάκη κάνοντας το 8-4.

Μελίνα και Κόρο μείωσαν τη διαφορά στους δύο πόντους, όμως Στέλλα και Μπόγδανος τελείωσαν το ματς με τον Ηλία να φέρνει το 10άρι κόντρα στον Τάκη. Έτσι, με 10-6 η νέα ασυλία του Survivor All Star να καταλήγει στους Μπλε.

 

Στη συνέχεια οι Κόκκινοι οδηγήθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού και στην κάλπη. Η ομάδα έφερε ξανά ισοψηφία και έτσι έβγαλαν ως υποψήφιο προς αποχώρηση όχι έναν, αλλά δύο συμπαίκτες τους. Αυτοί ήταν ο Γιώργος Κόρομι και η Εύη Σαλταφερίδου, ενώ από μία ψήφο έλαβαν ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Στέλιος Χανταμπάκης.

 

Μετά την ανακοίνωση της ψηφοφορίας, ο Σπύρος Μαρτίκας σχολίασε πως:

«Αυτό που επιβραβεύω είναι η ευφυΐα στην στρατηγική. Σε ένα παιχνίδι στρατηγικής φοβάστε τη στρατηγική. Τέσσερις μήνες φοβάστε. Το χειρότερο στο θέμα της στρατηγικής είναι η πονηριά και η κουτοπονηριά»

Από την πλευρά της, η Εύη Σαλταφερίδου που είναι υποψήφια για αποχώρηση από το Survivor All Star για αυτή την εβδομάδα είπε:

«Το είχα στο μυαλό μου ότι μπορεί να είμαι υποψήφια. Σαφώς και δεν θέλω να φύγω από το Survivor αλλά έτσι είναι το παιχνίδι. Κρίμα που βγάλαμε δύο, όμως εμένα μου αρέσει που δεν συνεννοηθήκαμε»

Ο Γιώργος Κόρομι σχολίασε για την υποψηφιότητά του:

«Δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου ότι θα βγω υποψήφιος. Και την τελευταία φορά το είχα περάσει πολύ light. Δεν συμφωνώ με τον Σπύρο στο θέμα του φόβου, γιατί δεν κάνουμε μαγειρέματα. Πλέον στα τόσα άτομα που έχουμε μείνει στο Survivor πρέπει να ξέρουμε ότι θα βγούμε υποψήφιοι»

Παρά το γεγονός ότι οι Κόκκινοι έβγαλαν δύο υποψήφιους ο Νίκος Μπάρτζης είδε πάλι… μαγείρεμα από τον Μαρτίκα.

 

Ο Γιώργος Λιανός πριν στείλει τους παίκτες πίσω στην καλύβα τους, τους ανακοίνωσε τα στατιστικά τους από την αρχή του Survivor All Star. Ο Σάκης Κατσούλης συγκέντρωσε ποσοστό επιτυχίας 68,6% και βρίσκεται στην κορυφή, ενώ ακολουθούν με 66,3 % η Σταυρούλα Χρυσαειδή (2η) και με 58% η Μαριαλένα Ρουμελιώτη (3η).

Στην 4η θέση βρίσκεται ο Ηλίας Μπόγδανος, στην 5η η Στέλλα Ανδρεάδου, στην 6η ο Στέλιος Χανταμπάκης, στην 7η ο Γιώργος Κόρομι, στην 8η ο Νίκος Μπάρτζης, στην 9η ο Τάκης Καραγκούνιας, στην 10η ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, στην 11η η Εύη Σαλτεφερίδου, στην 12η η Μελίνα Μεταξά, στην 13η η Ρία Κολοβού, στην 14η ο Γιώργος Ασημακόπουλος, στην 15η ο Νικόλας Αγόρου, στην 16η ο Κωνσταντίνος Βασάλος και τελευταίος με ποσοστό επιτυχίας 39,2% ο Σπύρος Μαρτίκας.

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Αβλέμονας Κυθήρων

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;