Συνήγορος Γιώργου Κιμούλη: «Δούκα, Ψαρράς & Χρυσικού έφτιαξαν ένα σεναριάκι»
Ο συνήγορος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος, μίλησε για τις αγωγές του ηθοποιού κατά Δούκα, Ψαρρά και Χρυσικού.

Αγωγές ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ έχει καταθέσει ο Γιώργος Κιμούλης προς την Ζέτα Δούκα, τον Νίκο Ψαρρά, την Δώρα Χρυσικού καθώς και το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Οι αγωγές αυτές εκδικάζονται την προσεχή Παρασκευή και ο συνήγορος του, Βασίλης Καπερνάρος, μίλησε το πρωί της Τετάρτης στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Καπερνάρος σημείωσε χαρακτηριστικά πως:

«Μετά από όλο αυτό της χρονικής διάρκειας και τις επιπτώσεις που έχουν όλα αυτά τα θέματα, που ήταν πάρα πολύ στεναχωρημένος, τώρα ο Γιώργος Κιμούλης αισθάνεται τρόπον τινά δικαιωμένος όσον αφορά την αποδοχή από τον κόσμο. Αυτό αποδεικνύεται με τα γεμάτα θέατρα όπου παίζει.

Πλέον έχει ταξινομηθεί στη συνείδηση του κόσμου ότι ο Γιώργος Κιμούλης αδίκως, κατάφορα αδίκως, έτυχε αυτής της συμπεριφοράς από κάποιους. Ασφαλώς και θα μπορέσει να δουλέψει ξανά στην ΕΡΤ και να παίξει ξανά στην Επίδαυρο όπως και μπορούσε. Αν και στην Ελλάδα είμαστε και καμιά φορά, ξέρετε, σηκώνονται οι ντομάτες και χτυπάνε τον μανάβη»

Ο συνήγορος του Γιώργου Κιμούλη δήλωσε στην εκπομπή του ALPHA:

«Υπήρξε μια ομάδα που έφτιαξε ένα σεναριάκι, μια μικρού μήκους ταινία και επιτέλεσε το νόημα που έχει η λέξη αριβισμός. Καιροσκοπισμός, τυχοδιωκτισμός και κυρίως αριβισμός. Αριβίστας είναι ο άνθρωπος εκείνος ο οποίος, χωρίς να έχει ηθικούς ενδοιασμούς, θέλει να ανέλθει κοινωνικά και επαγγελματικά με κάθε τρόπο. Έτσι εκείνοι βρήκαν δουλίτσες και κάποιοι άλλοι έχασαν τις δουλειές τους»

 

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;