Δημήτρης Τοπαλίδης: Ο ηθοποιός μιλάει για τον ξυλοδαρμό του
Ο Δημήτρης Τοπαλίδης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τον ξυλοδαρμό που υπέστη την Μεγάλη Εβδομάδα από δύο άτομα.

Ο ηθοποιός Δημήτρης Τοπαλίδης βγήκε το πρωί της Τρίτης (25/4) στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και μίλησε για τον ξυλοδαρμό που υπέστη προ ημερών από δύο άτομα, έπειτα από μια διαφωνία στο δρόμο.

Να σου υπενθυμίσουμε πως το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης ο γνωστός ηθοποιός γυρνούσε στο σπίτι του με το αυτοκίνητο. 100 μέτρα μακριά από το διαμέρισμά του, βρίσκει μπροστά του ένα φορτηγό μετακόμισης σταθμευμένο μέσα στη μέση του δρόμου. Ο Δημήτρης Τοπαλίδης βγήκε από το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε προς το φορτηγό που βρισκόταν ακριβώς μπροστά του.

Ανέβηκε στο φορτηγό και κόρναρε για να τον ακούσει ο οδηγός της μεταφορικής. Εκείνη τη στιγμή, εμφανίστηκαν δύο άντρες, με τον ηθοποιό να βρίσκεται από τη μία στιγμή στην άλλη πεσμένος στο οδόστρωμα και αιμόφυρτος από τα χέρια τους. Προσπάθησε να ξεφύγει από τους δύο άντρες και να μπει μέσα στο αυτοκίνητό του. Ένας κάτοικος της περιοχής, άκουσε τις φωνές και πήγε να τους χωρίσει.

Μιλώντας στο «Πάμε Δανάη», ο Δημήτρης Τοπαλίδης αρχικά ανέφερε πως:

«Ένα φορτηγό είχε κλείσει τον δρόμο, κόρναρα από το δικό τους αυτοκίνητο. Ήρθαν και έγινε ο πόλεμος που έγινε. Ήμουν σε κατάσταση περίεργη και δεν κατάλαβα ποιος μας χώρισε. Όταν σηκώθηκα είδα δύο ανθρώπους που με παρακολουθούσαν. Τους ζήτησα να έρθουν να καταθέσουν αλλά δεν ήρθαν. Ήρθαν δυο άνθρωποι κατά πάνω μου και με έβρισαν. Τους είπα ήρεμα ότι δεν θα έπρεπε να μιλάνε αλλά να ζητήσουν ένα συγγνώμη. Με ένα συγγνώμη που περίμενα, τελείωναν όλα δεν χρειαζόταν να γίνει κάτι»

Στη συνέχεια, είπε:

«Δεν μπήκα στο φορτηγό τους, ήταν ανοιχτά τα δυο παράθυρα και έβαλα το χέρι μου και χτύπησα την κόρνα του φορτηγού. Είχα σκοτεινιάσει μετά την επίθεση. Πήγα πρώτα στο αστυνομικό τμήμα. Έμαθα μετά ότι έπρεπε αυτεπάγγελτα να καλέσουν ιατροδικαστή να με εξετάσει, ήμουν πολύ χτυπημένος. Κατέθεσα και μήνυση.

Έχω πάρει την πινακίδα του φορτηγού, πήρα τηλέφωνο στο συμβάν ακόμα στον εργοδότη τους ο οποίος μου μίλησε αδιάφορα και μου είπε ότι δεν τον αφορά και να κάνω ό,τι θέλω. Όλοι μαζί πήγαμε στο τμήμα. Κάλεσα την αστυνομία και ήρθε στο επόμενο λεπτό. Είπαν στους αστυνομικούς ότι εγώ τους όρμηξα και τους χτύπησα»

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Τοπαλίδης δήλωσε:

«Αναφορικά με την υγεία μου, κάνω συνέχεια επαναληπτικές εξετάσεις. Τελικώς αυτό που μου έμεινε είναι ο πόνος στα πλευρά. Ήταν λίγα μέτρα από το σπίτι μου, δεν βιαζόμουν να φύγω. Το θέμα είναι ότι δεν είχα οργή ή κάτι για να προστατεύσω τον εαυτό μου, αιφνιδιάστηκα»

 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
'
90 - 82
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;