MasterChef 7: Επιστρέφει με νέες κόντρες - Η ομαδική δοκιμασία στο σπίτι του Πρέσβη των Η.Π.Α.
MasterChef 7: Δείτε το τρειλερ για το νέο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε

Το MasterChef 7 επιστρέφει σήμερα Πέμπτη (20/4) μετά το διάλειμμά του για το Πάσχα με νέα ομαδική. Ο τελευταίος «εισβολέας», ο Στέφανος Χίλαςήταν ο νικητής του mystery box της Μ. Δευτέρας (10/4) και έτσι, στη σημερινή ομαδική δοκιμασία έχει ορισμένα πλεονεκτήματα.

Η σημερινή δοκιμασία θα πραγματοποιηθεί στο σπίτι του πρέσβη των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνη, ο οποίος καλωσορίζεις τους επίδοξους και τις επίδοξες σεφ στην οικία του. Εκεί, οι 13 παίκτες και παίκτριες θα χωριστούν σε δύο ομάδες και θα δημιουργήσουν μενού με έντονο το ελληνικό άρωμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Ο Στέφανος Χίλας επιλέγει τη μπλε ποδιά και ορίζει ως αρχηγό της κόκκινης ομάδας τη Μαρία Λαζαρίδου «αναζοπυρώνοντας» παλιές κόντρες. Άλλωστε, η Μαρία ήταν η παίκτρια που τον έβγαλε knock-out στο MasterChef 5, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει οριστικά για εκείνη τη σεζόν.

Στη συνέχεια η «μάχη» των δύο ομάδων ξεκινάει, αλλά κάτι δεν πηγαίνει και πολύ καλά, αφού βλέπουμε πως ένα πιάτο… καίγεται! Παράλληλα, η Πωλίνα εμφανίζεται στην κάμερα να λέει εμφατικά «λάθος, λάθος, όλο λάθος». Στη συνέχεια οι τρεις κριτές μαζί με τον πρέσβη των Η.Π.Α. δοκιμάζουν τα πιάτα και στο τρειλερ βλέπουμε αρκετά ενθαρρυντικά σχόλια παρά τα ατυχήματα, αλλά και μία «δόση» χιούμορ.

Το επεισόδιο θα προβληθεί σήμερα Πέμπτη (20/4) στις 21:00 στο Star.

Δείτε το τρειλερ:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;