Survivor All Star: Νίκη των Μπλε στον μικτό αγώνα Ελλάδας-Τουρκίας - «Σάρωσε» ο Μαρτίκας
O «σωσίας» του Τάκη Καραγκούνια, η νίκη των Μπλε με ανατροπή και ο θρίαμβος του Σπύρου Μαρτίκα.

Έναν διαφορετικό επεισόδιο παρακολουθήσαμε χθες (19/4)στο Survivor All Star, καθώς οι παίκτες του τουρκικού reality επιβίωσης ρίχτηκαν στη μάχη μαζί με τους Έλληνες.

Ένας αγώνας που είχε τον «σωσία» του Τάκη Καραγκούνια, νίκη των Μπλε με ανατροπή, την αποθέωση του πρώτου παίκτη σε Survivor με τεχνητό μέλος και MVP τον Σπύρο Μαρτίκα.

Αφήνοντας τα δικά τους για λίγο στην άκρη, οι παίκτες του Survivor All Star βρέθηκαν στον στίβο μάχης για τον κοινό αγώνα με τους παίκτες από το τουρκικό Survivor.

Κατά την παρουσίαση των παικτών ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο Γιώργος Λιανός εντόπισε ότι ο Τάκης Καραγκούνιας έχει απίστευτη ομοιότητα με έναν από τους Τούρκους συμπαίκτες του, τον Ozgur.

Μάλιστα, όχι μόνο οι δύο παίκτες μοιάζουν εκπληκτικά, αλλά έχουν και την ίδια ηλικία, αφού κι οι δύο είναι 49 ετών. Οι υπόλοιποι παίκτες ξέσπασαν σε γέλια, ενώ ανάμεσα στα σχόλια που ακούστηκαν είναι: «Σαν χωρισμένα δίδυμα, είναι απίστευτο».

Στον αγώνα, τώρα, οι γυναίκες ξεκίνησαν πρώτες, με τις Κόκκινες να παίρνουν τη νίκη με 8-5 και να κάνουν το 1-0.

Αντίθετα, ο αγώνας των ανδρών ήταν ντέρμπι, με την αναμέτρηση του Ασημακόπουλου με τον Baris να ξεχωρίζει, αφού ο Τούρκος παίκτης είναι ο πρώτος με τεχνητό μέλος που συμμετέχει σε Survivor. Ο Baris είχε ατύχημα σε ηλικία 3 ετών και έπρεπε να ακρωτηριαστεί το πόδι του. Αλλά εκείνος δεν το έβαλε κάτω και έφτασε να γίνει αρχηγός της Εθνικής Παραολυμπιακής ομάδας ποδοσφαίρου της Τουρκίας.

Ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν εκείνος που έκανε τη διαφορά και μάλιστα νίκησε τον Σάκη Κατσούλη στο καθοριστικό run για να δώσει τη νίκη στους Μπλε με 8-7 και να κάνει το 1-1.

Και στο… μπαράζ, ο Μαρτίκας ήταν εκείνος που οδήγησε το ματς σε flag race. Κι εκεί ανέλαβε το στόχο και έκανε την ανατροπή, χαρίζοντας στους Μπλε τη νίκη με 3-2.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;