Kate Hudson: Δέκα ταινίες της ηθοποιού που έχει σήμερα γενέθλια
Η Kate Hudson έχει γενέθλια και σού προτείνουμε δέκα ταινίες της!

Η Kate Hudson είναι μία από τις πιο διάσημς ηθοποιούς του Hollywood, το όνομα της οποίας έχει συνδεθεί με μερικές από τις πιο όμορφες και επιτυχημένες ρομαντικές κομεντί. Η Kate Hudson γεννήθηκε στις 19 Απριλίου 1979 στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, και σήμερα «κλείνει» τα 44.

H Kate Hudson γεννήθηκε και μεγάλωσε μέσα σε μία οικογένεια από celebrities. Η μητέρα της ήταν η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Γκόλντι Χον και ο πατέρας της ήταν ο κωμικός και μουσικός, Μπιλ Χάντσον.

Ο χωρισμός των γονιών της ήταν ένα γεγονός που «στιγμάτισε» τη ζωή της, αφού εκείνη ήταν μόλις 18 μηνών. Έτσι, η ηθοποιός και ο μεγαλύτερος αδερφός της, ο ηθοποιός Όλιβερ Χάντσον, μεγάλωσαν στο Κολοράντο και την Καλιφόρνια από την μητέρα τους και τον φίλο της, ηθοποιό Κερτ Ράσελ. Μάλιστα, η ηθοποιός θεωρεί τον Κερτ Ράσελ ως πραγματικό της πατέρα τον Ράσελ, ενώ σε συνέντευξή της έχει δηλώσει πως «δεν έχει καμιά σχέση» με τον βιολογικό της πατέρα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Hudson (@katehudson)

Αντιθέτως, έχει σε μεγάλη υπόληψη τη μητέρα της, έχοντας δηλώσει μεταξύ άλλων για την Γκόλντι Χον ότι είναι η γυναίκα από την οποία «έχει μάθει τα περισσότερα». Η Kate Hudson έχει τέσσερα ετεροθαλή αδέρφια: την Εμιλι και τον Ζακαρι Χάντσον, από τον δεύτερο γάμο του βιολογικού της πατέρα με την ηθοποιό Σίντυ Γουίλιαμ, την Λαλάνια Χάντσον, καθώς και από την σχέση του βιολογικού της πατέρα με κάποια άγνωστη γυναίκα. Επιπλέον, αδερφός της είναι και ο Γουάϊατ Ράσελ, ο οποίος είναι «καρπός» του έρωτα της μητέρας της με τον Κερτ Ράσελ.

Η Kate Hudson αποφοίτησε το 1997 από το Crossroads, και στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Ωστόσο, δεν αξιοποίησε αυτή την ευκαιρία και αποφάσισε να ακολουθήσει μια καριέρα στην υποκριτική αντί για προπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο.

Έτσι, έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το 1998 με την ταινία «Desert Blue» και την ταινία «Ricochet River». Ωστόσο, η μεγάλη αναγνώριση για την ηθοποιό ήρθε με τον ρόλο της Penny Lane στην ταινία του Cameron Crowe στο «Almost Famous», για την οποία κέρδισε την Χρυσή Σφαίρα Β’ Γυναικείου Ρόλου και ήταν υποψήφια για Βραβείο Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου. Έκτοτε, ακολούθησαν πολλές συμμετοχές σε σπουδαίες κινηματογραφικές παραγωγές, ενώ πέρασε και από τη σειρά «Glee».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Hudson (@katehudson)

Η Kate Hudson παντρεύτηκε τον Κρις Ρόμπινσον, τραγουδιστή του συγκροτήματος The Black Crowes, αλλά μετά από 7 χρόνια πήραν διαζύγιο. Μαζί απέκτησαν το 2004 τον μεγαλύτερο γιο της Kate Hudson, τον Ryder Robinson. Ακολούθησαν μερικές ακόμη σχέσεις, μέχρι που το 2010, η ηθοποιός άρχισε να βγαίνει με τον Μάθιου Μπέλαμι, τραγουδιστή του συγκροτήματος Muse. Τον Απρίλιο του ίδιου έτους το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και στις 9 Ιουλίου 2011 γεννήθηκε ο γιος τους, Μπίνγκαμ Χον Μπέλαμι. Ωστόσο, στις 9 Δεκεμβρίου 2014 το ζευγάρι ανακοίνωσε το τέλος του αρραβώνα τους με τους δυο τους να διατηρούν καλές σχέσεις.

Στις 6 Απριλίου 2018 η Kate Hudson ανακοίνωσε ότι η ίδια και ο τωρινός σύντροφός της, Danny Fujikawa, περιμένουν το πρώτο τους παιδί, που είναι κορίτσι. Η ηθοποιός διατηρεί καλές σχέσεις με τους πρώην συντρόφους της που είναι πατεράδες των δύο παιδιών της, ενώ με τον πατέρα της μικρότερης κόρης της είναι ακόμη μαζί και ευτυχισμένοι.

Σχολιάζοντας σε συνέντευξή της στη «Sunday Times» το Νοέμβριο του 2022 το γεγονός πως έχει τρία παιδιά με τρεις διαφορετικούς άνδρες είπε μεταξύ άλλων: «Ο δεσμός που έχω δημιουργήσει με τρία παιδιά με τρεις διαφορετικούς πατεράδες είναι σοβαρά ένα πολύ δυνατός δεσμός και είναι δικό μας». 

Ακολουθούν μερικές ταινίες της Kate Hudson που αξίζουν το χρόνο σου!

1. Almost Famous

Υπόθεση:  Ένας 15χρονος, κρύβοντας την πραγματική του ηλικία, ακολουθεί το 1973 την περιοδεία ενός ροκ συγκροτήματος για λογαριασμό του περιοδικού «Rolling Stone». Ένα ταξίδι μύησης στην εποχή των γκρούπις, των ναρκωτικών, του ελεύθερου σεξ, αλλά και του δημιουργικού ροκ προτού καταβροχθιστεί από τη μουσική βιομηχανία.

2. Γιορτή της Μητέρας

Υπόθεση: Μέλλουσες, ανύπαντρες, ομόφυλες, εν διαστάσει μητέρες… Η γιορτή τους γίνεται η αφορμή για να συνδεθούν διαφορετικές μεταξύ τους ιστορίες που περιστρέφονται γύρω από τις πολλαπλές εκδοχές της μητρότητας.


3. How to lose a guy in 10 days

Υπόθεση:  Η Andie Anderson είναι συντάκτρια στο γυναικείο περιοδικό Composure. Γράφει για τη στήλη “How-To” δίνοντας συμβουλές κάθε είδους στις νεαρές αναγνώστριες. Κάποια στιγμή αναλαμβάνει να γράψει ένα άρθρο διαφορετικό από τα άλλα, στο οποίο πρέπει να γράψει ένα κείμενο που θα περιγράφει από πρώτο χέρι, εκείνα τα πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και διώχνουν έναν άντρα από κοντά τους. Για το σκοπό του ρεπορτάζ θα πρέπει να εντοπίσει έναν άντρα, να τον κάνει να την ερωτευτεί και μετά να την χωρίσει, ενώ όλα αυτά θα πρέπει να συμβούν μέσα σε δέκα μέρες. Έτσι, βάζει στο στόχαστρο τον Benjamin Barry, ο οποίος κατά διαβολική σύμπτωση έχει βάλει ένα στοίχημα με το αφεντικό του σύμφωνα με το οποίο μπορεί να κάνει οποιαδήποτε γυναίκα να τον ερωτευτεί μέσα σε… δέκα ημέρες! Το αποτέλεσμα της συνάντησής τους θα είναι πολύ ενδιαφέρον, αφού εκείνη προσπαθεί απεγνωσμένα να τον κάνει να χωρίσουν και εκείνος προσπαθεί με νύχια και με δόντια να την κρατήσει κοντά του.

4. Bride Wars

Υπόθεση:  Η Λιβ και η Έμμα είναι καρδιακές φίλες, που γνωρίζονται από πολύ μικρή ηλικία και είναι πάντα η μια δίπλα στην άλλη, τόσο στα ευχάριστα όσο και στα δυσάρεστα. Είναι τόσο αγαπημένες, ώστε έχουν αποφασίσει να παντρευτούν την ίδια ακριβώς ημέρα με διαφορά ελάχιστων ωρών. Μάλιστα η δεξίωση θα γίνει στο μέρος που ονειρεύονταν μια ζωή: το Plaza Hotel. Όμως από ένα μεγάλο λάθος του παπά έχει προγραμματιστεί να γίνουν και οι δύο γάμοι την ίδια ώρα! Έτσι, κάποια από τις δυο πρέπει να κάνει πίσω. Το όνειρο των δυο κοριτσιών εξελίσσεται σε …πόλεμο με κωμικοτραγικά αποτελέσματα και για τις δυο. Θα μείνουν φίλες υποχωρώντας ή θα τιναχτεί η φιλία τους στον αέρα για πάντα;

5. Ένας μικρός παράδεισος

Υπόθεση:  Η απελευθερωμένη κι επαγγελματικά επιτυχημένη Μάρλεϊ χτυπιέται ξαφνικά από τον καρκίνο κι έτσι κατανοεί ότι όσα έχει κατακτήσει μέχρι εκείνη τη στιγμή είναι πλέον ανώφελα. Το ειδύλλιο με τον νεαρό ογκολόγο θα της δώσει να καταλάβει ότι οι πραγματικές αξίες της ζωής βρίσκονται σε άλλα πιο ουσιαστικά πράγματα.


6. Fool’s Gold

Υπόθεση:  Ο Μπεν «Φιν» Φίνεγκαν είναι ένας γοητευτικός κυνηγός θησαυρών, που τα τελευταία χρόνια έχει ως έμμονη ιδέα να ανακαλύψει ένα θρυλικό ναυάγιο του 18ου αιώνα. Πιο συγκεκριμένα, θέλει να ανακαλύψει το ισπανικών συμφερόντων καράβι που μετέφερε τη βασιλική προίκα και περιλαμβάνει 40 κιβώτια ανεκτίμητων θησαυρών… Στην προσπάθειά του να το βρει, κάπου στην Καραϊβική, ο Φιν «βουλιάζει» όλη του την περιουσία και ταυτόχρονα και το γάμο του με την Τες.

7. Nine

Υπόθεση:  Ο διάσημος σκηνοθέτης Γκουίντο Κοντίνι βρίσκεται λίγο πριν από την έναρξη των γυρισμάτων της καινούργιας ταινίας του, αλλά δεν έχει καν αρχίσει να γράφει το σενάριο. Αντιμέτωπος με επαγγελματική και υπαρξιακή κρίση, αναζητά την έμπνευση στα πρόσωπα των γυναικών της ζωής του.

8. Το κορίτσι του καλύτερού μου φίλου

Υπόθεση:  Ο Τανκ είναι ένας αδιόρθωτος και «στυγνός» γυναικάς. Αναλαμβάνει να γοητεύει και να συμπεριφέρεται αισχρά στις γυναίκες που ενδιαφέρουν τους γνωστούς του, ώστε αυτές να γυρίζουν απελπισμένες σ’ εκείνους. Όταν, όμως, αποφασίζει να το κάνει και με το πρώην κορίτσι του καλύτερού του φίλου, τα πράγματα μπερδεύονται.

9. Marshall

Υπόθεση:  Πολύ πριν πετύχει μια έδρα στο ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ ή αδράξει τη δόξα στην περίφημη υπόθεση Μπράουν κατά Σχολικού Συμβουλίου, ο Θάργκουντ Μάρσαλ ήταν ένας ανερχόμενος δικηγόρος της εθνικής ένωσης για την πρόοδο των έγχρωμων. Η ταινία μας πηγαίνει σε εκείνες τις πρώτες μέρες της σταδιοδρομίας του, όπου στο πλάι του δικηγόρου Σαμ Φρίντμαν, έναν νεαρό δικηγόρο δίχως εμπειρία στο εγκληματικό δίκαιο, πάλεψε για την υπόθεση ενός έγχρωμου σοφέρ, του Τζόζεφ Σπελ, που κατηγορήθηκε από τη λευκή του εργοδότρια, την Ελεανόρ Στράμπινγκ, για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα φόνου.


10. Glass Onion: A Knives Out Mystery

Υπόθεση:  Στη συνέχεια της ταινίας «Knives Out» (2018) του Ράιαν Τζόνσον, ο ντετέκτιβ Μπενουά Μπλαν ταξιδεύει στην Ελλάδα για να εξιχνιάσει ένα μυστήριο που περιλαμβάνει ένα νέο καστ γραφικών υπόπτων.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Marketing

Μερική Απασχόληση

14-05-2024

Αθήνα

560

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;