Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ: Τα «άκουσε» ο ηθοποιός για τη λακκούβα που έκλεισε
Τελικά, προκάλεσε μεγαλύτερη ζημιά!

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ εθεάθη χθες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να βγαίνει κυριολεκτικά στο δρόμο για να γεμίσει με τσιμέντο μια λακκούβα σε ένα δρόμο της γειτονιάς του.

«Αφού όλη η γειτονιά είχε πρόβλημα με αυτή την τεράστια λακκούβα που χαλούσε τα αυτοκίνητα και τα ποδήλατα εδώ και εβδομάδες, βγήκα με την ομάδα μου και τη διόρθωσα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης ο 75χρονος ηθοποιός. Ο ίδιος δήλωσε ότι προτιμά να αντιμετωπίσει το πρόβλημα παρά να γκρινιάζει γι’ αυτό. «Πάντα λέω, ας μην παραπονιόμαστε, ας κάνουμε κάτι γι’ αυτό. Ορίστε», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Σβαρτσενέγκερ γεμίζει τη λακκούβα με συνεργάτες του και οι περαστικοί τον ευχαριστούν για τις προσπάθειές του.

«Πρέπει να το κάνεις μόνος σου – αυτό είναι τρελό – εδώ και τρεις εβδομάδες περιμένω να κλείσει αυτή η τρύπα», είπε ο ηθοποιός σε έναν οδηγό που σταμάτησε για να τον επαινέσει για τις προσπάθειές του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger)

O Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ βιντεοσκόπησε τον εαυτό του να γεμίζει τη λακκούβα, προβάλλοντας την πράξη του ως πράξη αστικής ευθύνης. Όμως τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι.

Σύμφωνα με τις αρχές, η «γιγαντιαία λακκούβα» που ο Σβαρτσενέγκερ και ένας φίλος του γέμισαν με τσιμέντο που στεγνώνει γρήγορα και κάλυψαν με άμμο ήταν στην πραγματικότητα ένα απαραίτητο χαντάκι για εργασίες που εκτελούσε μια εταιρεία κοινής ωφέλειας στη γειτονιά του Μπρέντγουντ.

Αντί να λύσει ένα πρόβλημα, ο ηθοποιός δημιούργησε πρόβλημα στην εταιρεία παροχής φυσικού αερίου και τώρα πρέπει ξανανοίξει την τρύπα για να ολοκληρωθεί το έργο.

«Αυτή η τοποθεσία δεν είναι μια λακκούβα. Πρόκειται για μια τάφρο υπηρεσίας που σχετίζεται με ενεργές, εγκεκριμένες εργασίες που εκτελούνται στη θέση αυτή από την SoCal Gas, η οποία αναμένει ότι οι εργασίες θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Μαΐου. Όπως συμβαίνει με παρόμοια έργα που επηρεάζουν τους δρόμους της πόλης, η SoCal Gas θα πρέπει να επισκευάσει την περιοχή μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες της», είπε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Εκπρόσωπος του Σβαρτσενέγκερ δεν απάντησε σε αίτημα για σχολιασμό, δήλωσε το NBC.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;