Δέσποινα Βανδή: «Η αγάπη μου για το θέατρο με οδήγησε στον Βασίλη»
Η Δέσποινα Βανδή φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «OK» και απάντησε σε ερωτήσεις διάσημων φίλων της.

Η Δέσποινα Βανδή φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «OK» και απάντησε σε ερωτήσεις που της έκαναν διάσημοι φίλοι της. Ανάμεσα σε αυτούς η Δανάη Μπάρκα και ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο Λάκης Λαζόπουλος, μάλιστα, τη ρώτησε και για τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη πολυσυζητημένη σχέση τους με τη γνωστή τραγουδίστρια να απαντάει χωρίς δισταγμούς.

Οι ερωτήσεις της Δανάης Μπάρκα: «Έχεις τις παρακάτω φράσεις: «σ’ αγαπώ», «θα ‘θελα να μην υπήρχες», «έλα να με πάρεις, φως μου», «ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός», «γεια», «στα ‘δωσα όλα», «όλα οδηγούν σε σένα». Σε ποιον ή σε τι θα τις αφιέρωνες;»

Δέσποινα Βανδή: «Σ’ αγαπώ» στα παιδάκια μου. «Θα ’θελα να μην υπήρχες» στις τηγανητές πατάτες! «Έλα να με πάρεις φως μου» στο καλοκαίρι. «Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός» στο Instagram. «Γεια» σε ό,τι πέρασε και ό,τι θα έρθει. «Στα ’δωσα όλα» στο γυμναστήριο. «Όλα οδηγούν σε σένα» στον Βασίλη.

Οι ερωτήσεις του Λάκη Λαζόπουλου: «Μήπως τελικά αυτό που αγαπάμε πολύ μέσα μας μας φανερώνει το πρόσωπο που θα ερωτευτούμε; Στη δική σου περίπτωση, η κρυφή αγάπη σου για το θέατρο είναι αυτή που φανέρωσε μπροστά σου τον Βασίλη;»

Δέσποινα Βανδή: «Η ολοφάνερη αγάπη μου για το θέατρο με οδήγησε στο να συναντήσω τον Βασίλη. Τα υπόλοιπα τα ανέλαβε το σύμπαν!»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;