My Style Rocks: Η on air σπόντα του Σκουλού - «Καινούργιες συμφωνίες και δεν το γνωρίζω;»
Ο Δημήτρης Σκουλός «έριξε» τη δική του σπόντα στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε στις 17:00 το My Style Rocks, όπου οι διαγωνιζόμενες περπατούν φορώντας στιλάτα outfit σε καθημερινή βάση. Μία από τις παίκτριες που «παρέλασαν» στην πασαρέλα του παιχνιδιού σήμερα ήταν η Ειρήνη Καζάκη, η οποία επέλεξε ένα outfit που ήταν αρρκετά «έξω από τα νερά της».

Μόλις η παίκτρια έφτασε μπροστά από τους κριτές δέχτηκε ένα απρόσμενο σχόλιο για το αρκετά διαφορετικό look της από τον Δημήτρη Σκουλό, ο οποίος δεν εντυπωσιάστηκε από αυτή την ενδυματολογική επιλογή «ρίχνοντας» τη δική του στον αέρα του My Style Rocks.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σκουλός τόνισε με ύφος που ήταν γεμάτο νόημα και απευθυνόμενος στην Κατερίνα Καραβάτου τα εξής:

«Αλλάξανε πράγματα όσο λείπουμε εμείς! Κάτι συμβαίνει πίσω, κάτι γίνεται αλλιώς… Βλέπω αλλάξανε χέρια, πελάτες, lip gloss… Κάτι συμβαίνει! Άλλους βαθμούς βλέπω, τι συμβαίνει; H Αιμιλία έβαλε πέντε και κάνει ότι κοιτάζει αλλού.

«Τι έχουμε; Τίποτα καινούργιες συμφωνίες και δεν το γνωρίζω; Μήπως διαφημίζεις τα lip gloss εσύ, Αιμιλία, αντί για την Νικόλ;» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Σκουλός στη συνέχεια απευθυνόμενος στην Αιμιλία.

«Όχι, δεν διαφημίζω εγώ κανένα lip gloss! Δεν έχω ανάγκη να διαφημίσω! Δεν είμαι infuencer ή blogger ή κάτι. Τώρα κάνω κάποια πράγματα και είναι της κολλητής μου το give away στα social media. Όπως και όσες έχω στηρίξει μέχρι τώρα είναι φίλες μου χρόνια, όχι τώρα», ήταν η on air απάντηση που έδωσε η ίδια στον κριτή.

«Δεν ξέρω, όλα αυτά μου κάνουν περίεργα! Ξαφνικά αλλάζουν εδώ, δείχνει να συμφωνεί η Νικόλ χωρίς να ξέρω τίποτα εγώ και αλλάζουν συνέχεια οι ισορροπίες. Βλέπω διάφορες βαθμολογίες που δεν μπορώ να δικαιολογήσω, αλλά κάτι περισσότερο ξέρετε εσείς, κάτι συμβαίνει που εμείς δεν θα το μάθουμε ποτέ», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Σκουλός.

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;