Ο Γαστρονόμος ανακηρύχθηκε Best in Print για το 2022
Μια νέα επιτυχία γιορτάζει ο Γαστρονόμος, καθώς αναδείχθηκε Best in Print από την ετήσια έκδοση «Ανασκόπηση 2022 – The Book of Ten» που εκδίδει το Marketing Week.

Η εν λόγω διάκριση αποτελεί μια επιβράβευση για την ομάδα του Γαστρονόμου, η οποία, ξεπερνώντας τη λογική ενός απλού περιοδικού συνταγών, αποτελεί από το πρώτο τεύχος του την αποτύπωση μιας ουσιαστικής και διεισδυτικής ματιάς στην έννοια της γαστρονομίας.

Σε πρώτο πλάνο οι άνθρωποι, οι προφανείς -και όχι μόνο- πρωταγωνιστές της: σεφ, αγρότες, παραγωγοί. Δίπλα τους, οι αφανείς ήρωες, οι καθημερινοί άνθρωποι της διπλανής πόρτας -από τις Μικρασιάτισσες μαγείρισσες μέχρι τις γιαγιάδες και τους παππούδες μας- που μαγειρεύουν την παράδοση και εξασφαλίζουν τη συνέχεια της ελληνικής κουζίνας.

Με μια ματιά ολιστική και ενδελεχή, καταφέρνει και αναδεικνύει τόσο το νέο και ενδιαφέρον, όσο και το παραδοσιακό και αυθεντικό. Πέρα από την ποιότητα της ύλης του, αυτό εκφράζεται και στον ετήσιο θεσμό των Βραβείων Ποιότητας, που εδώ και 15 χρόνια σταθερά ξεχωρίζει και βραβεύει Έλληνες παραγωγούς και ποιοτικά ελληνικά τρόφιμα.

Όπως είπε ο Άγγελος Ρέντουλας, αρχισυντάκτης γαστρονομικών εκδόσεων της Καθημερινής: «Πριν από 17 χρόνια ξεκίνησε το ταξίδι του ο Γαστρονόμος, ένα ταξίδι με νοστιμιές πολλές, με συναντήσεις, κουβέντες και ιστορίες, με αγάπη και νοιάξιμο για τις τοπικές μας κουζίνες και τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, με εκπλήξεις και συγκινήσεις αδιάκοπες. Το ταξίδι συνεχίζεται με τους σταθερούς συνταξιδιώτες μας, τους αναγνώστες μας, που μας εμπιστεύονται κάθε μήνα και μας ακολουθούν στον επόμενο προορισμό, χαίρονται όπως κι εμείς με κάθε ανακάλυψη, με τους ατίμητους θησαυρούς που κρύβει η Ελλάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;