Χάρης Ρώμας: «Είναι βαρύ το φορτίο για έναν σύντροφο να είναι μαζί μου»
Ο Χάρης Ρώμας για την τηλεοπτική του επιστροφή, την προσωπική του ζωή και την ενασχόλησή του με τα κοινά.

Σήμερα Τετάρτη (29/3) ο Χάρης Ρώμας παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του επιστροφή, εξιστόρησε ένα αστείο περιστατικό σε παραλία γυμνιστών, ενώ αναφέρθηκε και στην υποψηφιότητα του ως δήμαρχος Χαλανδρίου.

Ο Χάρης Ρώμας επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση μετά από δύο χρόνια και αναφέρει πως επιστρέφει μετά από πολλή σκέψη γιατί έχει μπει σε τελείως διαφορετική ρότα.

«Με αγαπάνε ως καλλιτέχνη όμως ο κάθε άνθρωπος έχει μια διαδρομή στη ζωή του. Αντιμετωπίζομαι από τους συνάδελφους μου και τον κόσμο με απολυτό σεβασμό», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Στην πορεία χρησιμοποιήθηκε η αναγνωρισιμότητα και η αγάπη του κόσμου για να εκλεγώ στην πολιτική. Είναι παγίδα η αναγνωσιμότητα, η αγάπη του κόσμου και η επιτυχία γιατί μπορεί να πει κάποιος γιατί δεν κάθεσαι εκεί. Η τοπική αυτοδιοίκηση δεν σε υποχρεώνει να είσαι σε μια κομματική παράταξη».

Ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε στη συνέχεια και στην προσωπική του ζωή, λέγοντας πως είναι σχέση αλλά δεν ξέρει εάν το άλλο του μισό είναι ικανοποιημένο, αφού… τρέχει όλη μέρα!

«Δεν ξέρω αν το έτερον ήμισυ στη σχέση μου είναι ευχαριστημένο να είναι με κάποιον που τρέχει όλη την ημέρα. Είναι βαρύ το φορτίο για έναν σύντροφο να είναι μαζί μου», είπε ο γνωστός ηθοποιός».

Επιπλέον, μίλησε για τον εαυτό του λέγοντας πως είναι αυστηρός.

«Είμαι απαιτητικός και αυστηρός όταν πρέπει για να προκύψει ένα καλό αποτέλεσμα. Την ηλικία μου είναι πολύ εύκολο να την ανακαλύψεις. Δεν με τρομάζει η πάροδος του χρόνου, έχω αποδεχθεί ότι δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά», είπε ο ίδιος σχολιάζοντας τον εαυτό του.

Τέλος, ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε στους στόχους του και τα όνειρά του ως εξής:

«Οι στόχοι μου και τα όνειρα μου είναι να γίνω δήμαρχος στο Χαλάνδρι της καρδίας μου και αυτό θα γίνει».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;