Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει ποτέ στις πτήσεις να φοράμε κολάν και να βγάζουμε τα παπούτσια
Ένας ειδικός σε θέματα πτήσεων αποκάλυψε τον τρομακτικό λόγο για τον οποίο δεν πρέπει ποτέ να φοράμε κολάν στο αεροπλάνο και να βγάζουμε τα παπούτσια μας εν ώρα πτήσης.

Ένας ειδικός σε θέματα πτήσεων αποκάλυψε τον τρομακτικό λόγο για τον οποίο δεν πρέπει ποτέ να φοράμε κολάν στο αεροπλάνο και συμβούλευσε, επίσης, να μη βγάζουμε τα παπούτσια μας ενώ βρίσκεστε στον αέρα.

Η δημοσιογράφος με ειδίκευση στα αεροπορικά ταξίδια Christine Negroni αρθρογραφεί εδώ και δεκαετίες και είναι συγγραφέας του μπεστ σέλερ των New York Times «The Crash Detectives».

Μιλώντας στη Sun, η συγγραφέας σημειώνει ότι όσο δελεαστικό κι αν είναι να βολευτείτε στην πτήση μεγάλων αποστάσεων, μάλλον δεν αξίζει το ρίσκο σε περίπτωση καταστροφής.

Η ίδια εξηγεί: «Μπορεί να χρειαστεί να διαφύγετε μέσω πυρκαγιάς στην καμπίνα ή μπορεί να υπάρξει πυρκαγιά στο έδαφος μόλις βγείτε από το αεροσκάφος. Όλοι φορούν κολάν γιόγκα στα αεροπλάνα τώρα, αλλά εγώ αποφεύγω όλες τις τεχνητές ίνες επειδή είναι πιο πιθανό να καούν και να κολλήσουν πάνω σας αν υπάρξει πυρκαγιά.

Και μη διανοηθείτε καν να βγάλετε τα παπούτσια σας, γιατί στην ίδια περίπτωση θα είχατε μια μάλλον επώδυνη διαδρομή μέχρι την τσουλήθρα έκτακτης ανάγκης».

«Αν χρειαστεί να εγκαταλείψετε ένα αεροσκάφος, το δάπεδο μπορεί να είναι πολύ ζεστό ή κρύο, μπορεί να είναι καλυμμένο με λάδι ή να καίγεται, ή πολύ απλά μπορεί τελικά να βρεθείτε σε ένα χωράφι με καλαμπόκια -δεν θα θέλατε, λοιπόν, να είστε ξυπόλυτοι», καταλήγει.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1