Τζο Μαριδάκη - Survivor All Star: «Φέτος είναι πολύ σκληρό το ριάλιτι - Το περιβάλλον είναι πολύ τοξικό»
Οι πρώτες δηλώσεις της Τζο Μαριδάκη μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star.

Η Τζο Μαριδάκη αποχώρησε από το Survivor All Star και σήμερα Δευτέρα (20/3) παραχώρησε τις πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης στο «Πρωινό μας».

«Ήθελα να παραμείνω για να βρω τον εαυτό μου αγωνιστικά αλλά καλύτερα που αποχώρησα γιατί δεν είχα τον ίδιο ενθουσιασμό. Φέτος είναι πολύ σκληρό το ριάλιτι και όλοι κάνουν τα πάντα για να μείνουν όσο περισσότερο γίνεται. Δεν νομίζω ότι αυτοί που με ψήφισαν, στεναχωρήθηκαν που έφυγα. Το περιβάλλον είναι πολύ τοξικό. Στη μπλε ομάδα υπήρχαν παρέες από τους παίκτες που ήταν μαζί το 2018. Ο Ασημακόπουλος στεναχωριόταν που ψηφίζεται γιατί φέρνει νίκες», είπε αρχικά η Τζο Μαριδάκη και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Έβλεπα μια ομάδα που δεν ψήφιζε τον Βασάλο παρόλο που δεν έφερνε νίκες. Τον Βασάλο τον ενόχλησε που ψηφίστηκε. Ο Στάθης έφυγε γιατί του μεταφέρθηκε μια πληροφορία απ’ έξω, ένιωσε ανασφάλεια κι έφυγε. Η Μαριαλένα ψηφίζει γυναίκες για να μπει ο κανόνας των τριών και να προστατευτεί. Ο Μάριος δεν μου έκανε καλή εντύπωση γιατί είναι άλλος μπροστά στην κάμερα και άλλος πίσω».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;