Πέντε ταινίες και τρεις σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου
Οι νέες ταινίες και σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Το Σαββατοκύριακο έρχεται με αρκετές προτάσεις από νέες σειρές και ταινίες που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά. Από το σίκουελ μίας από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις του DCEU, την επιστροφή ενός αγαπημένου στο σινεφίλ κοινό σκηνοθέτη, μέχρι την πολυαναμένομενη επιστροφή μίας σειράς του Netflix.

Πάμε να δούμε, λοιπόν, τις καλύτερες νέες σειρές και ταινίες που μπορείς να δεις μέσα στο ΣουΚου;

Ταινίες

Shazam!: The Fury of Gods

Δύο αρχαίες θεές κλέβουν ένα μαγικό σκήπτρο και σκορπώντας την καταστροφή αναζητούν τον «Καρπό της Ζωής», με τον οποίο θα γίνουν παντοδύναμες. Ο δρόμος τους θα τις φέρει αντιμέτωπες με τον Σαζάμ και την υπερηρωική εφηβο-παρέα του, τη μόνη ελπίδα σωτηρίας του πλανήτη. Η πρώτη ταινία με πρωταγωνιστή έναν από τους λιγότερο γνωστούς (στο ευρύ κοινό) χαρακτήρες της DC ήταν μία ευχάριστη έκπληξη και μία καλή βόλτα στα Σινεμά για όλη την οικογένεια. Η δεύτερη ταινία φαίνεται να ακολουθεί το ίδιο μοτίβο, αλλά με λιγότερο επιτυχημένα αποτελέσματα.

Broker

Ο Χιροκάζου Κόρε Έντα επέστρεψε στο περσινό Φεστιβάλ των Καννών με μία ακόμα αυτοσχέδια οικογένεια και ένα γλυκόπικρο road movie, που θα σε συγκινήσει και θα σε κάνει να σκεφτείς. Μια νεαρή αποφασίζει να δώσει κρυφά το νεογέννητο παιδί της σε μια εκκλησία για υιοθεσία, αλλά ανακαλύπτει πως δυο απατεώνες κλέβουν τα μωρά για να τα πουλήσουν και ξεκινά μαζί τους ένα οδικό ταξίδι προς άγραν αγοραστών, με δυο αστυνομικίνες να βρίσκονται στο κατόπι τους. Οι σινεφίλ δε θα θέλουν να χάσουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν για ακόμα μία φορά στον κόσμο του Κόρε Έντα.

Money Shot: The PornHub Story

Μετά τις επιτυχημένες σειρές και ταινίες που βασίζονται σε αληθινές ιστορίες και ακολουθούν την άνοδο και την πτώση διαφόρων εταιρειών, αλλά και προσωπικοτήτων που έχουν αφήσει το σημάδι τους στην pop κουλτούρα, το Netflix αποφάσισε να επικεντρωθεί σε ένα από τα πιο γνωστά site πορνό. Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί την άνοδο και τα διάφορα σκάνδαλα γύρω από το γνωστό site.

Ο Στραγγαλιστής της Βοστώνης

Η ταινία ακολουθεί τη Loretta McLaughlin (Keira Knightley), δημοσιογράφο της εφημερίδας Record American, η οποία γίνεται η πρώτη δημοσιογράφος που συνδέει τις δολοφονίες του Στραγγαλιστή της Βοστώνης τη δεκαετία του ‘60. Καθώς τα θύματα του μυστηριώδους δολοφόνου αυξάνονται, η Loretta προσπαθεί να συνεχίσει την έρευνα της μαζί με την έμπιστη φίλη και συνάδελφο της Jean Cole (Carrie Coon). Εμπόδιο στην έρευνα τους στέκεται ο ανεξέλεγκτος σεξισμός της εποχής. Ωστόσο, η McLaughlin και η Cole συνεχίζουν να παρακολουθούν το θέμα με γενναιότητα και μεγάλο προσωπικό ρίσκο, θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή, στην προσπάθεια τους να αποκαλύψουν την αλήθεια. Η ταινία είναι ένα αστυνομικό θρίλερ με κοινωνικές προεκτάσεις που αξίζει τον χρόνο σου.

The Triangle of Sadness

Το οσκαρικό αφιέρωμα της Cosmote TV μέσα από το κανάλι Cosmote Cinema Oscars HD ολοκληρώνεται το βράδυ της Κυριακής (19/3) στις 22:30 με τη βραβευμένη με Χρυσό Φοίνικα ταινία του Σουηδού σκηνοθέτη Ruben Ostlund. Ο Καρλ και η Γιάγια, ένα ζευγάρι μοντέλων, δέχονται πρόσκληση για μια κρουαζιέρα που απευθύνεται στην οικονομική ελίτ. Μα αυτό που ξεκινά σαν ανέμελη απόδραση σύντομα θα πάρει απρόσμενη τροπή. Η ταινία απέσπασε τρεις υποψηφιότητες στα φετινά Όσκαρ και είναι μία κοινωνικοπολιτική σάτιρα που πρέπει να δεις, αν και στο τρίτο μισό της κάπως χάνει την ταχύτητα και την κοφτερή κριτική των δύο πρώτων.

Σειρές

Shadow and Bones Season 2

Η επιτυχημένη young adult σειρά επιστημονικής φαντασίας του Netflix, που μέσα στο 2021 είχε καταφέρει να μαγέψει ένα τεράστιο κοινό, επιστρέφει με τη δεύτερη πολυαναμένομενη σεζόν της. Ο νέος κύκλος της σειράς αναμένεται να ακολουθήσει σε νέες περιπέτειες, αλλά και στις πολιτικές ίντριγκες του κόσμου αυτού τους Siege και Storm.

Ted Lasso Season 3

Δυστυχώς, αυτή αναμένεται να είναι η τελευταία σεζόν μίας από τις καλύτερες κωμικές σειρές των τελευταίων ετών. Η σειρά του Apple TV+, που έχει αποσπάσει αμέτρητα βραβεία και διακρίσεις, έρχεται να μας υπενθυμίσει πως η ανθρωπότητα βασίζεται στην καλοσύνη.

Agent Elvis

Το Netflix μας φέρνει μία διαφορετική κωμική σειρά κινουμένων σχεδίων, που φαίνεται να ακολουθεί τα χνάρια του “Archer”. Ο Matthew McConaughey κάνει τη φωνή του Elvis Presley που εδώ εμφανίζεται ως μυστικός κατάσκοπος της κυβέρνησης.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 1 
 0 
 0 
 0