Τέμπη: Παιδί που επέστρεφε με το τρένο από τη θεραπεία για τον καρκίνο σώθηκε από θαύμα (ΒΙΝΤΕΟ)
Όπως ανέφερε και ο πατέρας, η γυναίκα του και το παιδί του σώθηκαν «κυριολεκτικά από θαύμα». (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία ενός ακόμη επιβάτη, ενός εκ των πολλών που επέβαιναν εκείνο το μοιραίο βράδυ στο επιβατικό τρένο που συγκρούστηκε με το εμπορικό στα Τέμπη. Ο λόγος για έναν 7χρονο, ο οποίος είχε ταξιδέψει μαζί με τη μητέρα του στην Αθήνα, προκειμένου να προβεί σε κάποιες απαραίτητες εξετάσεις για την αντιμετώπιση του καρκίνου και επέστρεφαν εκείνο το βράδυ μαζί στο δεύτερο βαγόνι. Όπως ανέφερε και ο πατέρας του παιδιού, και οι δύο σώθηκαν «κυριολεκτικά από θαύμα».

Ο πατέρας του μίλησε στο Mega και την εκπομπή «Live News», όπου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θαύμα ήταν, σκίστηκε η λαμαρίνα σε ένα σημείο, εκεί στο βαγόνι τους. Βγήκαν από μία τρύπα εκεί, βοήθησαν και κάτι παιδιά που ήταν μαζί στην ίδια την καμπίνα και μπόρεσαν και βγήκαν. Βγήκαν από τους πρώτους και για αυτό βγήκαν λιγότερο τραυματισμένοι.

Είχε κάτι μώλωπες στον αυχένα, λίγο κάτω από το ματάκι του, στη μέση του είχε λίγο και στην κοιλιά του είχε κάτι μώλωπες. Κάποιες στιγμές αυτό το λέει, το αναφέρει ότι δεν ήθελε να πεθάνει, δεν ήθελε να καεί. Του έχει μείνει. Ο μικρός μου έχει καρκίνο. Από το νοσοκομείο Ελπίδα γυρνούσαμε, είχαμε κάνει κάτι εξετάσεις. Γυρνούσαμε με το τρένο εκείνη την ημέρα, γενικά ήμασταν από τους τυχερούς, αλλά δεν μπορούμε να χαρούμε, τόσα παιδιά έφυγαν», είπε.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Αβλέμονας Κυθήρων

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
  
  
  
 5