Τζέιμς Καφετζής για Survivor: «Τα 5.000 € την εβδομάδα έρχονται με ένα κόστος - Πολύ ξεκατίνιασμα»
Ο Τζέιμς Καφετζής σχολίασε όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στο Survivor All Star.

Ο Τζέιμς Καφετζήςπρώην παίκτης του Survivor, έκανε τις δικές του δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα, την Ελευθερία Ελευθερίου και τον φίλο του, Νίκο Μπάρτζη.

«Δεν ξέρω τι του είπε του Στάθη η Ελευθερία αλλά ό,τι και να του είπε ήταν πολύ μεγάλη κατινιά. Γενικά, αυτά τα 5.000 ευρώ την εβδομάδα έρχονται με ένα κόστος. Γίνεται ένας χαμός, πολύ ξεκατίνιασμα», είπε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής και πρόσθεσε:

«Τα δύο κορίτσια, η Ασημίνα και η Κατερίνα, τιμωρήθηκαν, επειδή βρέθηκαν με κινητό. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο. Όταν μπαίνουν παίκτες μετά και λένε πληροφορίες που μπορεί να ισχύουν ή και όχι; Οπότε αν του είπε του Στάθη κάτι κακό που δεν περίμενε να ακούσει, πώς θα πάρει απαντήσεις; Πρέπει να φύγει».

«Εγώ αυτό που θυμάμαι από την Ελευθερία, όταν ήμασταν μαζί μέσα, ήταν να μου λέει: ρε συ, εγώ δεν θέλω να μιλάω πολύ, γιατί είμαι διάσημη τραγουδίστρια έξω και δεν θέλω να εκτεθώ», αποκάλυψε ο Τζέιμς Καφετζής για την Ελευθερία Ελευθερίου και το Survivor του 2021, όπου συμμετείχαν και οι δύο.

Έπειτα, αναφέρθηκε στον φίλο του, το Νίκο Μπάρτζη λέγοντας:

«Ο Νίκος Μπάρτζης δεν λέει ποτέ ψέματα και είναι φέτος ο πρωταγωνιστής του All Star, δεν μπορεί να το διαψεύσει κανείς αυτό. Ο Βασάλος αν δεν είχε τους κοιλιακούς, δεν θα ήταν τόσο αστείος».

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πρακτική Άσκηση

16-05-2024

Αιγάλεω

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;